Deli Divane Final Fragmanı yayınlandı. Kanal7'de büyük beğeniyle izlenen Deli Divane 197. final fragmanı dizinin hayranlarını hem üzecek hem sevindirecek. Deli Divane 8 Şubat Çarşamba final bölümüyle ekranda olacak. Deli Divane son bölüm final fragmanı haberimizde.

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Deli Divane'nin merakla beklenen final bölümü yayınlandı.

Deli Divane 197. Bölüm Özeti

DELİ DİVANE’NİN FİNALİNDE ÇİFTE DÜĞÜN 

Kanal 7 ekranlarına geldiği günden bu yana yoğun ilgiyle izlenen Hint dizisi Deli Divane’de final vakti… Sadhana ve Ranvir’in ölümünün ardından zor zamanlar geçiren Ragini, Animol’ün desteği ile ayakta kalmayı başarır. Sadhana’nın emaneti Khushi ve Tamanna’yı büyütmeye çalışan Ragini kendi mutluluğu için hiçbir şey yapmaz. Bunun farkında olan Vasundhara ise Ragini ve Animol’ün mutluluğu için kolları sıvar.

Vasundhara, Ranvir’i kaybettikten sonra hayatını kızlara adayan Ragini’nin fedakarlığına daha fazla kayıtsız kalamaz. Ragini ve Animol’ü bir araya getirmek için planlar yapar. Tam Ragini ve Animol birbirleri ile yakınlaşmaya başlarken ortaya çıkan Svansy her şeyi karıştırır. Animol ile barışmak için Ragini’ye yalan söyler. Animol’ün sırf Ranvir’e verdiği söz yüzünden kendisi ile evli olduğunu düşünen Ragini, ayrılmak istediğini açıklar. Animol, Ragini’ye çok âşık olmasına rağmen kendisini ifade edemez. İstemeden de olsa Ragini’nin isteğini kabul eder. Ancak bu ayrılıktan haberdar olan Vasundhara, Animol’ün evden gitmesine izin vermez. Vasundhara kızlarla iş birliği yaparak Ragini’yi ikna eder. Animol ile Ragini büyük bir düğün ile evlenir. Alekh ise Sakhsi ile yarım kalan düğünlerini tamamlar. Annesi ve babası tekrar bir araya gelen Tamanna ve Khushi sonunda mutluluğa kavuşur.
Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü Deli Divane Final bölümü ile saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Deli Divane Künye 
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Deli Divane Künye Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai