Kanal7'de Deli Divane fırtınası esmeye devam ediyor. Türk Televizyonlarının en çok izlenen dizilerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen Deli Divane 177. Bölüm Fragmanı şok edecek. Sosyal medyada da olay olan Deli Divane 19 Ocak Perşembe fragmanı son yeni bölümün ardından izleyiciyle buluştu. Deli Divane son bölüm haberimizde.

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Deli Divane'nin 19 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan 19. bölümünde neler olacak?

Deli Divane 177. Bölüm Özeti

KHUSHİ’NİN FEDAKÂRLIĞI

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’de bugün öğretmen peri rolü için Tamanna yerine Khushi’yi seçer. Tamanna’nın kendine olan güveni iyice azalır. Bunun üzerine Alekh ve Khushi’nin aklına bir fikir gelir.

Khushi’nin peri rolünü alması ile Tamanna çok üzülür. Tamanna’yı çok seven Khushi, babası ile birlikte prenses kostümünü keser. Khushi, kostümü olmazsa sahneye çıkamayacağını düşünür. Ancak buldukları bu fikir başarılı olmaz. Kaşalya, Alekh ve Khushi’nin kestiği elbiseyi onarır. Khushi istemeden de olsa peri rolünü kabul eder. Ancak gösteri günü hasta numarası ile öğretmeni kandırmayı başaran Khushi, peri rolünü Tammana’nın oynamasını sağlar.