Kısmetse Olur yarışmasının 7 gelin adayından biri olan Çerkes Demet Kaşar yarışmanın iddialı yarışmacılarından biri... Demet Kaşar kaç yaşında, nereli, mesleği nedir? Demet Kaşar'ın boyu, kilosu, saç ve göz rengi? Demet Kaşar'ın sosyal medya hesapları ve çok özel instagram fotoğrafları haberimizin detayında...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programında yer alan yarışmacılar arasında yer alan Çerkez gelin adayı Demet Kasar kaç yaşında nereli işte merak ettikleriniz.

Kısmetse Olur Çerkes gelin adayı Demet Sakar; 35 yaşındadır ve ortaokul mezunudur. Küçük bir bir butik sahibi olan güzel yarışmacı aslen Çerkez asıllı olup İstanbul’da yaşamaktadır. Kahverengi gözlere sahip olan yarışmacı 1.80 boyundadır ve 64 kilogram ağırlığındadır. Kova burcu olan yarışmacı Kısmetse Olur’da iddialı yarışmacılardan biri.

Bu arada ünlü Şarkıcı Demet Akalın, Kanal D'nin yeni programı 'Kısmetse Olur'un sıkı takipçisi çıktı. Demet Akalın favori gelin adayını Twitter hesabından açıkladı. Demet Akalın sürpriz bir gelin adayına destek verdi. Tahmin ettiğiniz gibi Demet Akalın'ın favori gelin adayı Çerkes asıllı Demet Kaşar...

DEMET KAŞAR FOTOĞRAFLARI

Demet Akalın 'Kısmetse Olur'da yarışan favori gelin adayını açıkladı
Favori gelin adayını da Twitter üzerinden takipçileriyle payklaşan Akalın, sayfasında "Kısmetse Olur'da evlenecek kız Demet tabii ki de, İnşallah yeni bir damat adayı girer" notunu düştü.