Şarkıları ve konserleriyle gündemden düşmeyen Demet Akalın, son günlerde İntikam şarkısıyla yeni bir rekora imza atıyor. Farklı sanatçılarla sık sık düet yapan sanatçı yeni başarılara doymuyor. Müzik dünyasının genç yeteneği Emrah Karadumanın Tozduman adını verdiği albümünde İntikam şarkısını seslendiren Demet Akalın, bu şarkı ile kendi rekorlarının üzerine çıkmış oldu. Demet Akalın'nın dışında pek çok ünlü sanatçıyla çalışan yeteneği Emrah Karaduman'nın geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan Tozduman adını verdiği albümü büyük ses getirmişti.
İNTİKAM SOSYAL PLATFORMLARA DAMGA VURDU

Albümde Demet Akalın'nın seslendirdiği, sözleri Gökhan Şahin'e; müzik ve düzenlemesi Emrah Karaduman'a ait olan 'İntikam' şarkısı ise sosyal ve dijital platformlarda dinlenme rekorları kırıyor. Daha önce kendisinin kırdığı dinlenme rekorunu İntikam ile egale eden Demet Akalın ise bir yandan bu haberin sevincini yaşarken bir yandan da 8. albümü Pırlantanın heyecanını taşıyor. Pırlantayı 19 Haziranda piyasaya çıkaracak Demet Akalın, 2015 yazını konserlerle doldurarak rakiplerine de açık ara fark atacak.

DEMET AKALIN KİMDİR?

23 Nisan 1972'te doğan Demet Akalın, Türk pop müzik şarkıcısı, eski manken ve oyuncudur. İlköğretim ve lise öğrenimini Gölcük'te tamamlamıştır. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başlamıştır. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkarmıştır. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü almıştır. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül almayı başarmıoştır. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi olmuştur Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı olmuştur. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır. 23 Nisan 2012'de Okan Kurt ile 3. evliliğini yapan Demet Akalın 2014 yılında Hira adında bir kız çocuğu doğurmuştur