Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasına ünlü popçu Demet Akalın'dan tepki geldi. Daha önce yarışmayla ilgili olumlu tweetler atan hatta yarışmadaki favori yarışmacısını açıklayan Demet Akalın, bu kez sosyal medya hesabı üzerinden yarışma programını yerden yere vurdu. Sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerden olan ünlü sanatçı, Kanal D'nin hafta içi her gün öğlen kuşağında ekrana gelen evlendirme programı Kısmetse Olur'un kurmaca olduğu iddialarını doğruladı. Televizyon dizileri ve programları hakkındaki düşüncelerini sıklıkla dile getiren Demet Akalın, olaylı izdivaç programı içinse "Maalesef Kısmetse Olur'un fake bir program olduğu ortaya çıktı. Bu kadar büyüğün bu kadar ağır hakaretler mi olur. Yuh size ya salak mıyız?" ifadeleriyle programa tepkisini dile getirdi.
Daha önce farklı formatıyla dikkat çeken izdivaç programındaki adayların cast ajansından seçildiği iddia edilmiş, YouTube'da yayınlanan bir videoda yarışmacıların daha önceden birbirlerini tanıdığını hatta 'Kısmetse Olur' evinin sevilen gelin adayı Ayça Beğen'in evli olduğu belirtilmişti.

KISMETSE OLUR'A EN SON KİM VEDA ETTİ?

Olaysız bir elemenin yaşanmadığı Kısmetse Olur'un son elemesi 12 Aralık Cumartesi gecesi yapıldı. Başından beri gündüz yayınlanan eleme bölümünde bu kez değişikliğe gidildi. Sonucu büyük bir merakla beklenen oylama gününe Ayça ile eski nişanlısı Halil'in ihanet görüntüleri damga vurdu. Kısmetse Olur eleme kutusundan en çok oyu alan isim Ayça Beğen olurken; damat adaylarından ise Ercan'ın adı belirlendi. Peki, Kısmetse Olur evine veda eden isim kim oldu? Oldukça gergin geçen gecenin sonunda 10 bin liralık para ödülünü alan kişi Ayça Çördük oldu. En çok oy gelinler evine gidince, Ayça Beğen elenmekten kurtuldu. Böylece eve veda eden isim Ercan oldu.

DEMET AKALIN KİMDİR?

1972 doğumlu olan Demet Akalın, ilk ve lise öğrenimini Gölcük'te tamamlamıştır. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başlayan güzel yıldız, 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkarmıştır. Kısa sürede müzik dünyasının çok konuşulan isimlerinden olan Demet Akalın, 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü almıştır. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül almayı başarmıştır. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi olmuştur. Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı olmuştur. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır. 23 Nisan 2012'de Okan Kurt ile 3. evliliğini yapan Demet Akalın, 2014 yılında Hira adında bir kız çocuğu doğurmuştur.