Demi Lovato ve Wilmer Valderrama ayrıldı! Demi Lovato kimdir? Sebep yaş farkı mı?


ABD'li şarkıcı Demi Lovato ile 36 yaşındaki oyuncu sevgilisi Wilmer Valderrama, 6 yıllık ilişkilerini bitirme kararı aldı.Ünlü çift, ayrılık haberini sosyal medyadan duyurdu.





Lovato ile Valderrama, "Birlikte geçirdiğimiz 6 harika yıldan sonra ilişkimizi bitirmeye karar verdik. Bu ikimiz için de inanılmaz zor bir karardı. Her zaman birbirimizi desteklemeye devam edeceğiz. Yıllar boyunca bize destek veren, iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandılar.





Ocak ayında magazin sitesi ET'ye konuşan Valderrama şunları söylemişti : "Lovato ile yaklaşık olarak altı yıllık bir arkadaşlığımız var. Altı yıldır duygusal bir ilişkimiz olmadı ama altı yıllık harika bir arkadaşlığımız var. " 





Lovato ise Valderrama'nın aralarındaki yaş farkından dolayı biraz tereddüt yaşadığını ve bu yüzden biraz daha büyüdüğünde kendisi ile beraber olabileceğini söylemişti. Ayrıca Valderraman için en iyi arkadaşım ifadesini kullanmıştı.



Demi Lovato Kimdir?

Demetria Devonne Lovato 20 Ağustos 1992
Kariyerine ilk olarak 10 yaşındayken ”Barney ve Arkadaşları” isimli dizide rol alarak başladı. Daha sonrasında 2006 yılında Wentworth Miller’ın başrol oynadığı, izlenme rekorları kıran Prison Break dizisinde oynadı. Ancak bu dizilerde rolü azdı ve pek dikkatleri çekmedi. 2008 yılında gösterime giren Disney Channel yapımı Camp Rock isimli filmde, Jonas Brothers grubu ile beraber başrol oyunculuğunu paylaştı. Jonas Kardeşler ile beraber söylediği This Is Me şarkısı Bilboard listesine 9.sıradan girmeyi başardı.  Filmin yayınlandığı sene  aynı zamanda ilk albümü olan ”Don’t Forget”i piyasaya çıkardı. Bununla beraber hızla tanınmaya başladı ve Disney Channel dizilerinin vazgeçilmez oyuncusu oldu.