Güzel oyuncu Deniz Çakır bu ara magazin basınının en çok yazıp çizdiği isimlerin başında geliyor. Hem dizisi hem de Oktay Kaynarca ile aşkı ile gündemde yer alan Çakır'ın oyuncu Kadir Çermik ile görüntülendiği o akşam akıllardan çıkmıyor. İşte Deniz Çakır'ın olay yaratan görüntüleri sonrasında yaptığı bomba açıklamanın ayrıntıları...

Oyuncu Deniz Çakır, tiyatrocu Kadir Çermik ile aşk haberlerine itiraz etti. Danışmanı aracılığıyla yapılan açıklamada Çakır'ın balıkçıda el ele görüntülendiği Çermik'in aynı oyunda rol aldığı tiyatrocu arkadaşı olduğu vurgulandı.
Deniz Çakır'ın daha önce hiç bir açıklama yapmadığı Oktay Kaynarca ilişkisiyle ilgili de ilk kez "Kaynarca ile ilişkisi devam etmektedir" şeklindeki cümlelerle ilişkinin sürdüğü belirtildi.


İşte o açıklama: Bugün basında çıkan Deniz Çakır'ın 'Bütün Kadınların Kafası Karışıktır' oyunundan arkadaşı Kadir Çermik'le ilgili haber tamamen asılsızdır. Tiyatro oyununda birlikte oynayan ikili o gece oyundan diğer arkadaşlarıyla birlikte yemek yemiştir. Oyuncunun Oktay Kaynarca'yla ilişkisi ise devam etmektedir. Haberde bahsi gecen dedikodular gerçeği yansıtmamaktadır.

AŞK YAŞADIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ 
Bugün Habertürk gazetesinin magazin ekinde çıkan haberde dün akşam Beşiktaş Çarşı’da baş başa yemek yiyen Deniz Çakır ile Kadir Çermik'in aşk yaşadıkları iddia edilmişti.