‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Meryem’ karakterini canlandıran Deniz Çakır, tek başına tatil yapıyor. Kalbi boş olan ve yeni bir aşk arayan Deniz Çakır  Kıbrıs tatilinden sonra Bodrum’a geçti. Deniz Çakır kaç yaşında? Deniz Çakır evli mi? Deniz Çakır instagram fotoğrafları haberimizde.

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Meryem’ karakterini canlandıran Deniz Çakır, Kıbrıs tatilinden sonra Bodrum’a geçti. Rol arkadaşı Oktay Kaynarca’yla ilişkisi biten Çakır, önceki gün iki erkek arkadaşıyla  Yalıkavak Zuma Beach’teydi. Muhabirleri görünce hemen pareosunu giyen Çakır, yanındaki her erkeğin sevgilisi olarak yazılmamasını rica edip, “Şu an kalbim boş” dedi.
ATV ekranlarının fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da başrolü paylaştığı sevgilisi Oktay Kaynarca ile ilişkisini sonlandıran Deniz Çakır, arkadaşlarıyla beraber tatile çıktı. Bodrum'a giden güzel oyuncu, Yalıkavak'taki bir beach'te objektiflere böyle yansıdı.

Rasta saçları, kırmızı camlı gözlüğü ve lepar desen bikinisiyle bakışları üzerinde toplayan Çakır, plaja beraber geldiği erkek arkadaşlarıyla denize girmek yerine güneşlenmeyi tercih etti.