Devran Çağlar'dan şok iddia! Harun Kolçak öz kardeşim! Şarkıcı Devran Çağlar şok bir iddia ile gündemde. Şarkıcının belirttiğine göre öz babası Eşref Kolçak cinsel tercihi nedeniyle yıllar önce evlatlıktan reddettiği için uzun zamandır babası ve kardeşi Harun Kolçak ile görüşemiyor.

Devran Çağlar 90'lı yıllarda oldukça popüler bir isimdi. Son dönemde şok edici bir iddia ile gündemde. Devran Çağlar'ın iddiasına göre Kolçak Ailesi onun öz ailesi. Yılların duayeni Eşref Kolçak'ın öz babası ve yine 90'lı yıllarda fırtınalar estiren ünlü popçu Harun Kolçak ise öz kardeşi. Şu sıralar hastanede tedavi gören Harun Kolçak'ın öz kardeşi olduğunu söyleyen Devran Çağlar asıl adının Şeref Kolçak olduğunu belirtiyor.

Çağlar ergenlik yıllarında cinsel tercihini farkettiğini ancak babası Eşref Kolçak'ın bu duruma şiddetle karşı çıktığını anlattı. bir süre bu duygularını bastırmaya çalıştığını ancak engelleyemeyerek hayatını istedii gibi yaşamaya karar verdiğini belirtirken bu duruma Eşref Kolçak'ın çok sinirlenerek "Ulan benim gibi bir adamın oğlu *bne olur mu? Bu bana yakışır mı?" şeklinde tepki gösterdiğini ve kendisini evlatlıktan reddettiğini söyledi. Bunca yıl ailesinden uzak kaldığını belirten Devran Çağlar ailesi ile kavuşmak istediğini belirtti.