Başrollerinde Neslihan Atagül ve İlker Kaleli’nin paylaşacağı İntiharcı dizisinin adı Dip olarak değişti. Kadrosuna Berrak Tüzünataç’ın da katıldığı Dip dizisi ne zaman başlayacak? Dip dizisi 1. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı mı? 

Başrollerinde Neslihan Atagül ve İlker Kaleli’nin paylaşacağı diziye ayrıca FiÇiPi ‘nin güzel oyuncusu Berrak Tüzünataç’a dahil oldu. Diğer yandan internet dizisi İntiharcı’nın ismi değişti dizinin yeni ismi Dip oldu. 

Dizinin Detayları ise söyle; İlker Kaleli’nin intihar teşebbüsünde bulunanları vazgeçiren, işinde oldukça başarılı, olay yerine motosikletle giden Avrupai bir intihar arabulucusu olan Sahir‘e hayat vereceği yapımda Neslihan Atagül’ün canlandıracağı, özel şifreleri kolayca kırabilen, öldüğünü sandığı babasının peşine düşen hacker Bilge ise hikayeye ilk bölümün sonundaki bir aksiyon sahnesiyle dahil olacak. Dip yakında PuhuTV’de başlıyor.

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

1992 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. Henüz 8 yaşındayken oyuncu olmayı kafasına koymuş. 13 yaşına geldiğinde Neşe Erberk‘in sahibi olduğu Erberk Ajans’ın numarasını bulup adresini almış ve annesiyle gidip kaydını yaptırmış. Bir ay sonra da bir reklam filminde oynamış. Yeditepe Üniversitesi‘nde tiyatro bölümünde okumaktadır. 2006 yılında Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile oyunculuk dünyasına adım attı.

İLKER KALELİ KİMDİR?

5 Mart 1983tarihinde Yarı Alman yarı Türk bir anneyle, Van’lı bir babanın çocuğu olarak İstanbul‘da doğmuştur. Babasının adı Recep Kaleli’dir. 13 yaşındayken anne-babası boşanmıştır. Zor bir çocukluk geçirmiştir. 17 yaşında kendi evine çıkmış. Çocukluğunda müzisyen olmayı istiyordu, ve Nirvana (müzik grubu) ve Kurt Cobain hayranıydı. 16 yaşında Coca Cola reklam filminde oynadı. İstanbul‘da Kültür Üniversitesi‘nde Sanat Yönetimi okurken iki sene boyunca Şahika Tekand‘ın kurduğu Stüdyo Oyuncuları’nda eğitim aldı. 2006 yılında Mezun olduktan iki sene sonra Londra‘ya gitti ve 4 yıl kaldı. Londra’da LAMDA‘da (The London Academy Of Music And Dramatic Art) 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı ve 2011 yılında oradan mezun oldu.