TRT1'de yayınlanan ve çok büyük beğeniyle izlenen Diriliş Ertuğrul 3. Sezon Fragmanı yayınlandı. Ayrıca "Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak" sorusu da cevabını bulmuş oldu. Oyuncu kadrosunu yeni sezonda güçlendiren Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanında kızılelma ve vatan vurgusu yapıldı. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı izle.

TRT ekranlarında yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen ve Türk Televizyonlarındaen çok izlenen dizilerin başında gelen Diriliş Ertuğrul, yeni sezona da büyük beklentilerle ve yenilenmiş muhteşem kadrosuyla geliyor. Diriliş Ertuğrul'da son bölümde yaşanan olaylarda ise gerginlik iyice tırmanmıştı. Peki Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor, yeni sezon konusunu ne gibi merak edilenlerin cevabı ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz.

SEZON FİNALİNE OBA’DAKİ GERGİNLİK DAMGA VURMUŞTU

Diriliş “Ertuğrul”un 61.Bölümünde Ertuğrul, yaşanan hengâmede yaralanan ağabeysini obaya getirmiştir. Sungur Tekin’in yaralanması Kayı otağında tansiyonu daha da yükseltir. Gündoğdu, bütün olanlardan Ertuğrul’u sorum tutar.  Tüm yaşananlara, kendilerini dinlemeyen Ertuğrul’un neden olduğunu söyler. İki kardeş arasında sert bir tartışma çıkar. Bu sert tartışmanın üstüne Hayme’nin gelmesi olayı daha da büyütmüştür. Sungur Tekin’in yaralandığını öğrenen Hayme adeta yıkılır. Bu durum bütün iplerin kopmasına neden olmuştur. Nice vakittir Süleyman Şah’ın evlatları arasında yaşananlar, artık durdurulamaz bir hale gelmiştir. Gündoğdu, annesine rest çekerek beylik seçimi için toyu toplamasını ister.  Hayme, oğlunun bu isteğini kabul eder. Gündoğdu, Kayılar’a Bey seçilerek hem Ertuğrul’u durduracağını hem de obasını bütün tehlikelerden kurtaracağını planlar. Ancak, Ertuğrul’ da Kayılar’a bey olmak için aday olmuştur. Her iki kardeş de sıkı bir seçim çalışması yaparlar. Toyda yapılan seçimle Gündoğdu Kayılar’ın yeni beyi seçilir. Bu yaşananların üzerine Ertuğrul artık birlikte yaşamalarının mümkün olmadığını söyler. Ertuğrul kendisine inananlarla birlikte Bizans sınırına göç edeceğini açıklayarak toydan ayrılır. Hayme’nin bütün çabalarına rağmen Ertuğrul bu kararından dönmez. Ayrılık için çalışmalar başlamıştır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 62. BÖLÜM FRAGMANI



EKİM AYINDA BAŞLAYACAK

Diriliş Ertuğrul'un 3. sezonu ile ilgili ilk bilgiler sosyal medya hesabı üzerinden geldi. Mehmet Bozdağ, yaptığı açıklamada yeni sezonun Ekim ayında başlayacağını belirtti.