Son bölümü ile izleyenlerine dün gece büyük bir heyecan yaşatan Diriliş Ertuğrul'da, Noyan'ın büyük planı sonrasında Gökçe'yi ele geçirmesi şaşkınlık yarattı. Ertuğrul yeni planını anlatan Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı - İzle...

Diriliş Ertuğrul son bölüm dün akşam yine nefesleri kesti Ertuğrul'un 58. bölüm final sahnesi olay oldu. Noyan'ın binbir oyunla Gökçe'yi kaçırması obada şok etkisi yarattı ve Ertuğrul harekete geçti. Ertuğrul, Tuğtekin ve Sungur Tekin, Noyan'ın mağarasına baskı yaptılar fakat onu orada bulamadılar. Peki Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanında neler olacak.
Her hafta çarşamba günü saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul bu haftaki bölümüyle izleyicileri heyecanlandırdı. Şehzade Yiğit'in Ertuğrul'dan isteği herkesi şok etti. İzleyicilerin şimdi merak ettiği soru Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı da neler olacağı oldu. Duygu yüklü bir bölümle ekranlara gelen dizide Gökçe, Noyan'ın kurduğu tuzaktan sonra kaçırıldı.

TUĞTEKİN KAHROLDU!
Ertuğrul ve arkadaşları Noyan'ın yerini tespit etmişken mağarada onu bulamayınca ne yapacaklarını şaşırttılar. Diriliş Ertuğrul fragman da Gökçe'nin Goncagül'ü öldürmesi izleyiciyi şaşırttı. Gökçe'nin kaçırıldığını öğrenen Tuğtekin kahroldu. Hayme ve Ertuğrul elinden geldiğince Tuğtekin'i teselli etmeye, kötü bir şey yapmaması için mücadele etmeye başladı.
Ertuğrul Gökçe'yi kaçıran hainin obanın içinde olduğunu söyledi. Oba halkı bu habere son derece şaşırırken Tuğtekin bu hainin Boğaç olduğunu söyleyince ortalık birbirine girdi. Ardı ardına meydana gelen gelişmelerden kafası karışan oba halkı en sonunda Tuğtekin'in haklı olduğunu gördü.

NOYAN'IN BÜYÜK PLANI
Noyan büyük bir plan yaparak mağaraya Gökçe'nin elbisesiyle bir mesaj bıraktı. Boğaç'ın dediklerine uyan Gökçe mezarlık civarına doğru gitti. Tam o sırada Gökçe, Noyan tarafından ele geçirildi. Noyan yaptığı büyük planla herkese rağmen Gökçe'yi kaçırmayı başardı.
TUĞTEKİN ACI HABERİ ALIYOR
Tuğtekin obaya döner dönmez Gökçe'nin kaçırıldığının haberini aldı. Tuğtekin büyük bir hüznün içinden boğulurken onu Hayme Ana ve Ertuğrul teselli etti. Öte yandan Ertuğrul Gökçe'nin kaçırılmasının ardından obadan biri olduğunu tahmin etti. Bunu oba halkıyla paylaşınca herkes büyük bir şok geçirdi.
BOĞAÇ'IN HAİN OLDUĞU ORTAYA ÇIKIYOR
Tuğtekin olanların az da olsa farkında olarak hainin Boğaç olduğunu söyleyince ortalık karıştı. Bir müddet sonra herkes Tuğtekin'in haklı olduğunu gördü. Noyan'ın elinde esir olan Gökçe, yaptığı bir hamleyle Goncagül'ü öldürdü. Şehzade Yiğit Ertuğrul'a bir mektup yazarak kendisine biat etmesini istedi.
DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU
Sadettin'in yazdığı mektup ortalığın karışmasına neden oldu. Sadettin, Sultan'a Şehzade Yiğit'in arkasına Türkmen beylerini alarak sultanlığını herkese duyurduğunu yazdı. Bunun üzerine sultan Sadettin'den Şehzade Yiğit'i idam etmesini istedi. Sadettin, Sultan'a yazdığı mektupta Ertuğrul'un da ona destek olduğundan şüphelendiğini söyledi. Noyan'ın eline düşen Turgut infazını beklemeye başladı. Tam infaz edileceği sırada Turgut, Şehzade Yiğit tarafından kurtarıldı. Noyan her ne kadar Şehzade Yiğit'ten emir almak istemese de Goncagül tarafından sakinleştirildi. Sadettin Köpek obaya gelerek başta oba beyleri olmak üzere herkesi uyardı. Ertuğrul, Sungur Tekin ve Tuğtekin, Noyan'ın bulunduğu yeri bastıklarında onu orada bulamadılar. Şehzade Yiğit'ten emir almayı kendine yediremeyen Noyan, Goncagül'ün onu ikna etmesiyle bu duruma ses çıkarmadı. Sadettin Köpek Dündar'ı Sungur Tekin'e vererek onun güvenini kazanmaya başladı. Sadettin ve Sungur'un ilişkilerindeki düzelme Ertuğrul ve Sungur'un arasının bozulmasına neden oldu.

Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle