TRT 1'de yayınlanan ve son bölümü ile nefes kesen Diriliş Ertuğrul 96.bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Diriliş'in yeni bölümünde Ertuğrul'un kararı izleyenleri heyecanlandırdı. 

Çarşamba akşamlarının reyting rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 96.bölüm fragmanı yayınlandı. Oba'ya tekrar dönen Ertuğrul gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Yeni kararlar alan ve yokluğunda Oba'ya zarar vermeye çalışanlardan hesap soracak olan Ertuğrul şu sözleri sarf etti: "İndi bu uğurda gaza edeceğiz. Ferman sultanımızdan Şehadet Allah'tandır. Gayrı bu topraklarda devlet benim" İşte yeni bölümü adeta izleyenlerin nefesini kesecek olan Diriliş Ertuğrul 96.bölüm fragmanı ve tüm detayları...

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 96.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 22 Kasım çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul Bey hanlı pazara gelir. Sadettin Köpek ve Ares Ertuğrul Bey'i gördüğüne çok şaşırır. Ertuğrul Bey Bahadır Bey'e kılıç çeker. O sırada oğlu Sancar Bey ile Ertuğrul bey mücadeleye girer.

Ertuğrul Bey Sadettin Köpeğin hediye ettiği kılıcı Dündar Bey'in belinden çeker. Kılıçla otağı ve Kayı damgasını işaret ederek sert konuşur. Dündar Bey'in gözleri dolar zira Ertuğrul Bey'den ağız sözler işitir. Bahadır Bey ise hain planlar içinde Sadettin Köpek'ten destur isteyerek ve Ertuğrul Bey'in kellesini almak için plan yapar. 

Ertuğrul Karaca Hisar'ı ele geçirmek için gaza edeceğini söyler. Tekfur Ares'in ise bir savaş planı vardır. 

Vezir Sadettin Köpek ise öfkesinden oku kırıyor. Ares ise öfkesinden eline ne geçtiyse fırlatıyor. Ertuğrul Bey'e kaftanını bizzat Sadettin Köpek giydiriyor. Sancar bey yaka paça huzuruna getirtiyor.

Ertuğrul üç beyi olarak "Bu topraklarda devlet benim" diyor.