Tüm dizilerin yeni sezona başlamasına rağmen bir türlü başlamak bilmeyen Diriliş Ertuğrul hayranları öfkeli. Dizi yapımcılarına çok ağır yorumlar yapan izleyiciler kızgın. Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul yeni sezon neden başlamıyor? Diriliş Ertuğrul 5 Ekim Çarşamba gecesi yayınlanacak mı? Ayrıntılar haberimizde.

TRT1'da yayınlanan ve en çok izlenen diziler sıralamasında birinci sırada yer alan Diriliş Ertuğrul yeni sezon neden yayınlanmıyor. Diriliş Ertuğrul izleyicileri sosyal medyadan haber46 da yapılan haberlerde yaptıkları yorumlarda dizinin yapımcılarını ve TRT'yi çok ağır biçimde eleştiriyorlar. 

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlanmasına rağmen neden hala ilk bölümünün ekrana gelmediğiyle ilgili mantıklı bir açıklama yapılmıyor. Fragmanlarında Kızılelma vurgusu yapılan Diriliş Ertuğrul yeni oyuncularından birinin at eğitimi sırasında kaza geçirmesi ve yaralanması nedeniyle gecikiyor ancak buna rağmen izleyicilerin öfkesi dinmiyor. Yüzlerce yorumda bundan sonra Diriliş Ertuğrul izlemeyeceğim şeklinde ifadeler yer alıyor.

Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? Fragmanlarda Ekim ayında duyurusu yapılan Diriliş Ertuğrul'un muhtemelen 22 Ekim'de yayınlanacağı bilgisi geliyor. Ancak bu tarih dahi kesin değil.

Diriliş Ertuğrul Çağdaş Onur Öztürk

 'Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolü için aldığı binicilik eğitimi sırasında attan düşen Oyuncu Çağdaş Onur Öztürk ağır şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Diriliş Ertuğrul Çağdaş Onur Öztürk yüzünden gecikiyor iddiaları tepki topluyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul yapımcılarının izleyici kaybetmemek için çok acele etmesi gerekiyor. Zira sihir bozulursa yeniden eski raytingi kazanmak mümkün olmayacak.