TRT1 ekranlarında her Çarşamba ekranlara gelen ve büyük beğeniyle izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinden kötü haber geldi. 8 Mart 2016 Çarşamba akşamı sezon finaliyle ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı bildirildi. Peki Engin Altan Düzyatan'ın yerine Ertuğrul'u kim oynayacak?

Türk Televizyonlarının en görkemli ve en çok izlenen dizilerinden Diriliş Ertuğrul'da kadro değişikliğine gidiliyor. Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın, dizinin yeni sezonundan sonra kadrodan ayrılacağı öğrenildi.

Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağının öğrenilmesinin ardından dizi takipçileri büyük üzüntü yaşadı. Sosyal medyadan üzüntülerini bildiren Diriliş Ertuğrul takipçileri kararın yeniden gözden geirilmesini istediler.

Engin Altan Düzyatan Yeni Filmi

Bu arada Engin Altan Düzyatan'ın yeni bir filmde rol alacağı öğrenildi. Ve Panayır Köyden Gider isimli filmde rol alacak olan Engin Altan Düzyatan yönetmenliğini Mete Sözer’in üstlendiği ve Cem Davran, İlyas Salman, Açelya Devrim Yılhan ve Meral Çetinkaya gibi oyuncuların dikkat çektiği yeni filminin basın gösteriminde Kanyon’da yerini aldı.