TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? Gecikmesi tepkilere neden olan Diriliş Ertuğrul yeni sezon başlama tarihi belli oldu mu? İşte, Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı haberimizde.

Tüm dizilerin yeni sezona başlamasına rağmen bir türlü yeni yayın hayatına ne zaman başlayacağı açıklanmayan Diriliş Ertuğrul başlıyor. Gelen yoğun tepkiler üzerine Diriliş Ertuğrul yapımcıları ve TRT dizinin başlama tarihini açıkladı. Yeni frgmanıyla beraber dizinin ne zaman başlayacağı da açıklanmış oldu. Diriliş Ertuğrul 26 Ekim 2016 Çarşamba günü başlayacak. 

Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezon fragmanı ile birlikte yayın tarihi de açıklandı. Diriliş Ertuğrul hayranları dizinin ne zaman başlayacağını merakla bekliyorlardı. Dün akşam dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fragman ile birlikte dizinin yayın tarihi de belli oldu. İşte Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon fragmanı ve dizinin başlayacağı tarih

Diriliş "Ertuğrul" yeni sezonuyla 26 Ekim'den itibaren her Çarşamba TRT1'de...TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un üçüncü sezonu başlıyor. Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümü 26 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de ekrana gelecek. Bir milletin dirilişine az kaldı!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI



Mehmet Bozdağ dizinin yayın tarihi gecikince bu açıklamayı yapmıştı

Diriliş Ertuğrul dizisi iki yıldır memleketimizde ve dünyanın bir çok ülkensinde büyük bir heyecan ve merakla yakından takip edilmektedir. Ekip olarak gece gündüz bu ilgiye layık olamak için çalışmaktayız. Aynı zamanda dizimizin bu kadar ilgi görmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Zira marifet iltifata tabidir.

Diriliş Ertuğrul dizisi her yeni yayın döneminde Kayı boyunun yolculuk hikayesini anlatırken, tarihsel olarak başka diyarlara misafir olmaktadır. Bu da her yıl yeni bir konsept ve yeni bir hazırlık sürecini beraberinde getirmektedir. Bu yıl yaşadığımız darbe süreci bu hazırlıklarımızı menfi yönde etkilemiştir. Yine eğitimler sırasında bir oyuncumuzun ağır bir şekilde yaralanması, çekim takvimini bir hayli ileri atmıştır.



Elimizde olmayan sebelerden dolayı ve işimizi titizlikle yapma gayreti nedeniyle bu sezon birkaç hafta gecilmeli başlayacağız. Gecikmeden dolayı izleyicilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit etmekteyiz. İnşallah ekim ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi sevenleriyle buluşacaktır

Diriliş Ertuğrul yeni sezon başlıyor

Dirilişimiz Kutlu Olsun...