TRT1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul bu gece başlıyor. Yeni sezonu geciktiği için hayranlarından büyük tepki alan Diriliş Ertuğrul nihayet ekranlara geliyor. Diriliş Ertuğrul 26 Ekim yeni sezon fragmanı izle.

Güçlü kadrosu ve aksiyon dolu konusu ile izleyenleri ekran başına kilitleyen  Diriliş Ertuğrul 26 Ekim Çarşamba akşamı nihayet hayranlarına merhaba demeye hazırlanıyor. Bu sezon kadrosuna çok güçlü oyuncular katan Diriliş Ertuğrul'da aksyon ve heyecan devam edecek.

Osmanlı'nın Kuruluş hikayesinin anlatılacağı ve bir aşiretin nasıl devlet olduğunun anlatıldığı dizide bu sezon yine büyük bir heyecan bekleniyor. 

Diriliş "Ertuğrul" yeni sezonuyla 26 Ekim'den itibaren her Çarşamba TRT1'de...TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un üçüncü sezonu başlıyor. Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümü 26 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de ekrana gelecek. Bir milletin dirilişine az kaldı!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL TÜM OYUNCULARI FOTO GALERİ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI



Diriliş Ertuğrul bu sezon Batuhan Karakaya, Çağdaş Onur Öztürk, Cenk Kangöz, Erden Alkan, Elif Sümbül Sert, Fırat Topkorur, Gülçin Santırcıoğlu, Kürşat Alnıaçık, Osman Albayrak, Özlem Akınözü gibi isimlerle de kadrosunu güçlendirmişti.