Star TV'de yayınlanan Dolunay dizisi 5 Eylül Salı günü yayınlanan bölümünde reyting rekoru kırmıştı. Peki Dolunay 11. bölümde neler yaşanacak? Dolunay 12 Eylül Cuma 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıntılar haberimizde.

Dolunay son bölümde Deniz bir kez daha Ferit ile karşı karşıya geldi. Nazlı’nın önümüzdeki günlerde okulunun başlayacağını hatırlatan Ferit, Deniz’e başka bir aşçı bulmasını söylese de Deniz Nazlı ile çalışmak istediğini ifade edecek. İşte, sevilen dizinin 5 Eylül’deki bölümünde yaşanacak gelişmelerin yer aldığı tanıtım videosu…

10. BÖLÜM ÖZETİ

Yayıncı kuruluşun dizinin 10’uncu bölümüne ilişkin yaptığı açıklama şöyle; Nazlı’nın istifasına Ferit karşı atakla cevap vermiştir. Nazlı Ferit’ten kaçmaya çalıştıkça Ferit onu yakınında tutmanın yollarını aramaktadır. Bir yandan da bu kaçışın altında yatan asıl nedeni araştırmaya başlar. Nazlı için alan gittikçe daralmaktadır. Ferit’in ilgisinden saklanmak istedikçe Deniz’e sığınır. Deniz arkadaşça olan bu ilişkiyi kendi lehine çevirmek için fırsatları değerlendirir. Demet ve Hakan şirketteki yerlerini sağlamlaştırmaya çalışmaktadırlar. Ferit’in bütün itirazlarına rağmen kendilerine çok güçlü bir destekçi bulacaklardır. 

Dolunay 11 Bölüm Fragmanı

ÖNCEKİ HAFTALARDA NAZLI’NIN KARARSIZLIĞI DEVAM ETTİ

Hem Ferit ile hem de Deniz ile çalışmayı sürdüren Nazlı ikilinin arasında kalmaktan korksa da Bulut’un sayesinde aralarını sıcak tutmuştu. Nazlı’nın Deniz ile yakınlaşması sonrası durumdan şüphelenen Ferit, Nazlı’dan hoşlandığını gizleyerek ikilinin ayrı kalmasına neden olabilecek önerilerde bulundu. Deniz ise her şeyin farkında olduğunu ifade ederek ne olursa olsun Nazlı’yı yanından ayırmayacağının altını çizdi. Ferit’in Nazlı ile ilgili düşüncelerini gizlemeye devam etmesi Deniz ve Nazlı arasında yaşanan ilişkinin boyut atlamasına neden oldu.

Nazlı ile ilgilendiğini her fırsatta belli eden Deniz, onun kendisine de aşçılık yapmasını istedi. Nazlı’nın önümüzdeki günlerde okulunun başlayacağını hatırlayan Ferit ise genç aşçının ikisine birden yetişememe ihtimalinin olduğunu belirtti. Kendisinin aşçılar konusunda çok hassas olduğunun altını çizen Ferit, “Nazlı, çok iyi olmasa benimle çalışamazdı” diyecek. Deniz ise Nazlı’nın kendisi ile çalışması konusunda ısrarcı olduğunu bir kez daha gösterecek.