Ebru Şallı, TV8′de dün akşam Hülya Avşar’ın konuğu oldu ve Hülya Avşar’ın sorduğu, Ebru Şallı’nın hayatı ile ilgili birçok soruya samimi ve içten cevap verdiği programda eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir sohbet yaşandı. Ebru Şallı, Hülya Avşar’ın sorduğu bazı sorulara cevap vermekten zorlandı.
Ebru Şallı daha önce ‘Harun çocuklarımdan önce gelir’ demişti.  Bu konuşmasını Hülya Avşar, Ebru Şallı’ya tekrar sorunca konuya açıklık  getirmeye çalışırken zor anlar yaşadı. Ebru Şallı “Tekrar aynı şeyleri söyleceğim ama tekrar sen soruyorsun tekrar söyleceğim diyince Hülya Avşar “Ben duymadım onun açıklamasını.” dedi. Ebru Şallı bunun üzerine konu ile ilgili açıklama yapmaya çalıştı ama çok zorlandı.

Ebru Şallı “Evliliklerin devamı için, kadınların çocuk sahibi olduktan sonra da eşlerine aynı değeri vermesi gerekiyor.” dedi.

Hülya Avşar: Sen başa bela bir kadınsın Ebru Şallı!

EBRU ŞALLI KİMDİR?

Ebru Şallı, 1977 İstanbul doğumlu model ve sunucu olup 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir. 1993 yılında fotomodellik yapmaya başlayan Ebru Şallı, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi’ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. Ebru Şallı, 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır. Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadıktan sonra Ebru Şallı, Reyting Hamdi’de bir süre rol aldı. Harun Tan’la evlendikten sonra podyumları bırakan Ebru Şallı’nın 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır.