Güzel sunucu Ece Erken, bir televizyon programına katılan ve kendisi hakkında hakaret içeren sözler sarf eden Lerzan Mutlu hakkında suç duyurusunda bulundu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'na Lerzan Mutlu hakkında suç duyurusunda bulunan Ece Erken, şikayet dilekçesinde daha önce yine Mutlu'nun kendisine attığı tweetlerden bahsetti.

Şikayet dilekçesinde, Lerzan Mutlu'nun daha önce de sosyal paylaşım sitesi twitter'daki sözleri yüzünden hakkında dava açıldığı, ancak Lerzan Mutlu hakkındaki davanın ertelendiği hatırlatıldı.


"HAKARET SUÇUNU YENİDEN İŞLEDİ"

Dilekçede, Lerzan Mutlu'nun bir televizyon programında söz konusu davaya atıfta bulunarak hakaret içeren açıklamalarda bulunduğu ileri sürüldü. Mutlu'nun "Beni dava etti ve davayı geri çekmek için benden çanta istedi", "İlk eşinden ayrılmak için beni aradı" gibi sözleriyle hakaret suçunu yeniden işlediği belirtildi. Dilekçede, Ece Erken'in onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte isnatları nedeniyle Lerzan Mutlu hakkında "hakaret" suçundan dava açılarak cezalandırılması talep edildi. Lerzan Mutlu ve şikayetçi Ece Erken'in önümüzdeki günlerde savcılığa ifade vereceği öğrenildi.