Şiddet iddiasıyla eşi Serkan Uçar'a boşanma davası açan ünlü sunucu Ece Erken'in açıklamaları kayınpederi Nurettin Uçar'ı çileden çıkarttı. Uçar yaptığı açıklamada, bu iş yürümeyeceğini kendilerine baştan söylediğini ve Ece Erken'in oğluna iftira attığını ifade etti. Ece Erken'in koruma talebi magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken, güzel sunucu ölümle tehdit edildiğini de açıklamıştı.

Ece Erken'in oğlu Serkan'a iftira attığını belirten baba Nurettin Uçar, “Bu evliliğe karşı olduğumu en başta söylemiştim. Ece’yle de konuştum. Kızım olmaz, bu iş yürümez dedim. Beni dinlemediler. Oğlum da kendini duvarlara vurdu, evleneceğim diye. Evlattır dedik, sustuk. Dediklerim çıktı. Şimdi Ece oğluma iftira atıyor, şiddet diye bir şey yok. Bütün Türkiye bizi de tanır, onu da. Ayrılıyorlar diye çamur atmaya gerek yok. İftiralarına da kimse inanmıyor. Benim istediğim, Ece dilini kessin, biraz evinde otursun. Böyle açıklamalarla kimseyi bezdirmesin. Torunumuzu ise seviyoruz, annesinde kalması normal, onun için ne gerekiyorsa yaparız" ifadelerini kullandı.

Serkan Uçar'da yaptığı açıklamada konuşacak çok şey olduğunu ancak ailesinin talebiyle susmayı seçtiğini, bir iş adamı olarak işlerine devam ettiğini ifade etti.