Türk pop müziğinin güçlü isimlerinden Sıla Gençoğlu, Beşiktaş Vodafone Arena’daki terör saldırısı sonrası 10 gün ertelediği Edirne konserini gerçekleştirdi.
Edirne’de özel bir gece kulübünde sahne alan güzel yıldız Sıla, konserine gelen binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Çoğunluğu üniversitelilerden oluşan Sıla hayranları, şarkıcının şarkılarına eşlik etti. İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’daki terör saldırısı sonrası 14 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirmeyi planladığı Edirne konserini 10 gün erteleyen sevilen şarkıcı, yaklaşık 2 saat sahne aldı. İki bölümden oluşan konserinde siyah renkleri tercih ettiği iki farklı kostümle sahnede kalan başarılı popçu, ‘Sevişmeden Uyumayalım’, ‘Acısa da Öldürmez’, ‘Kafa’, ‘Boş Yere’ ve ‘Vaziyetler’ şarkıları gibi Türkiye’de liste başı olmuş pek çok hit şarkısını seslendirdi.
İstanbul Yenikapı’daki ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ sonrası ‘şov’ sözünü kullandığı için sosyal medyada adeta linç edilen Sıla’nın başta İstanbul Harbiye olmak üzere Türkiye’nin birçok noktasındaki konserleri iptal edilmişti.