Efsane dizi geri döndü ama Biray Dalkıran diziden ayrıldı! Yayınlandığı dönemde adından sıkça söz ettiren ve 2013 yılında final yapan, yerli CSI dizisi Kanıt, 'Kanıt Ateş Üstünde' ismiyle yeniden çekilmeye başlandı. Ancak ilk dizinin de yönetmeni Biray Dalkıran 2. bölümde diziden ayrıldı.

Yayınlandığı dönemde adından sıkça söz ettiren ve 2013 yılında final yapan, yerli CSI dizisi Kanıt, daha sonra yayınlanmaya devam eden tekrar bölümleriyle reytinglerde zirveye oynamaya devam etti. Bunun üzerine 'Kanıt Ateş Üstünde' ismiyle yeniden çekilmeye başlandı.

Biray Dalkıran, daha önce 3,5 yıl yönetmenliğini üstlendiği efsane polisiye dizisi  Kanıt'ın, 'Kanıt Ateş Üstünde' ismiyle geri döneceğini müjdelemiş, kısa süre sonra da dizinin çekimlerine başlamıştı.Yapımcılığının Abdullah Oğuz'un yaptığı dizinin oyuncu kadrosu da yenilendi. Dizinin yeni çekilecek bölümlerinde Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear, Başak Güröz, Ebru Aytemur, Müge Arıcılar, Oktay Korunan, Duygu Şen, Hayat  Akbaş ve Güvenç Selekman rol alacak. 


Ancak daha sonra şok bir gelişme yaşandı.Yönetmen Biray Dalkıran sosyal medya hesabından,  'Kanıt Ateş Üstünde' adlı diziden ayrılacağını duyurdu.

Oyuncu kadrosunun açıklanması ve setten fotoğrafların paylaşılmasıyla birlikte yeni diziye yoğun bir ilgi oluşmuştu. Ancak Dalkıran'ın instagram hesabı üzerinden yaptığı son açıklama, dizinin takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı.  Yönetmen Dalkıran, ikinci bölümden itibaren diziyle bağının kalmadığını belirterek, yapımcı Abdullah Oğuz ve dizi ekibine başarılar diledi.