Elif Ece Uzun kimdir?

İşte Benim Stilim heyecanı TV8 ekranlarında 2016 yılının ilk günü devam ediyor.  İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 adıyla yayınlanmaya başlayan yarışma programında Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder ve Elif Ece Uzun yarışacak ve Türkiye'nin en tarz ünlüsü olmak için yarışacaklar.


İşte Benim Stilim 2016 yarışmasının TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlamasıyla birlikte TV8 yeniden reytinglerde yükslmeye başlayacak gibi görünüyor.  Soner Sarıkabadayı ve Roya'nın konuk olarak katılacağı İşte Benim Stilim 2016 ilk bölümde yarışmacılar tanıtılacak ve seyirciyle buluşmaları sağlanacak.

İşte Benim Stilim Alll Star Jürisinde;Ünlü Modacı, siyahların kadını Neslihan Yargıcı Moda dünyasının en sevilen isimlerinden Hakan Akkaya Her zamanki zarifliği ve değişik stili ile İvana Sert Podyumların usta ismi Uğurkan Erez Ve sunumu ile 2015’e damga vuran Öykü Serter.


Elif Ece Uzun Kimdir?

1983 senesinde dünyaya gelen Elif Ece Uzun; 15 yaşından itibaren mankenlik kariyerine başlamıştır. Best Model yarışması ile mesleğe ilk adımını atan Elif Ece Uzun; 2003 yılında bir yıl boyunca İletişim Sanatları üzerine eğitim almıştır.

Elif Ece Uzun

Elif Ece Uzun aslen Rizelidir. Laz kızı olduğunu dile getiren Elif Ece uzun; yüz küsür ayakkabı çifti ve 700’den fazla DVD koleksiyonu bulunuyor. Güzel yarışmacı Elif Ece Uzun birçok dizi teklifi de almıştır.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Elif Uzun yaşı: 32
Elif Uzun kilosu: 56
Elif Uzun boyu: 1,72