2. sezonun birincisi Emel Özkızıltaş, İŞte Benim Stilim All Star'da yarışmaya başlarkengiydiği abiyeyi yerden yere vuran Ayşegül ve Ezgi Ünal'ın sözleri üzerine daha fazla dayanamadı ve gözyaşlarına boğuldu.

Emel, birinci olduğum günden beri birinciliği hak etmediğim ima ediliyor diyerek hıçkırıklara boğulurken jüri üyeleri ve diğer yarışmacılar durumu sessizce izlemekle yetindi. O kadar ki Emel'e yakınlığı ile bilinen Çiğdem Çelik bile bu duruma dayanamadı ve Emel'e eleştirilere açık olması gerektiğini söylerek "Biz seni eleştirmekten çekiniyoruz çok hassassın" dedi.

4.sezona iddialı yarışmacılarla dönüş yapanİşte Benim Stilimtüm hızıyla devam ediyor.4. sezonda All Star'lar yarışıyor. Eylül ayında 3.sezonu sona erenİşte Benim Stilim,Ağustos ayında"İşte Benim Stilim All Star" olarak yeniden ekranda oldu. 30 Ağustos pazar günü ilk bölümü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları en çok konuşulan ve en tazr olan eski yarışmacılardan seçildi. Peki İşte Benim Stilim All Star yarışmacısı Emel Özkızıltaş kimdir? Emel Özkızıltaş ile ilgili bilgi haberimizde.

Emel Özkızıltaş Kimdir? İşte Benim Stilim All Star Yarışmacısı Emel Özkızıltaş

İşte Benim Stilim yarışmasını kazanan Emel Özkızıltaş 1986 İstanbul doğumlu. Anne ve babası ayrı olan Emel Özkızıltaş bugüne kadar babasıyla hiç biraraya gelmemiş. Babadan yoksun olarak büyüyen Emel Özkızıltaş kabin memurluğu görevinden ayrıldıktan sonra İşte Benim Stilim yarışmasına katılmış. Sade ve şık giyinmeyi sevdiğini söyleyen Emel Özkızıltaş İşte Benim Stilim yarışmasında 'tarz' giyinmek için para harcayınca ev kirasını ödeyemeyecek hale geldi.

Emel Özkızıltaş asıl mesleği hosteslik. 'Hee' sözüyle herkesin dilinde olan Emel Özıkızıltaş 'a Nur Yerlitaş lakap olarak Zennube adını taktı.

Boyu: 1.75

Kilo: 50

Eğitim: Moda eğitimi alıyor

Sosyal Medya Adresleri:

Twitter: @emelozkiziltass

Instagram: @emelozkiziltass