İşte Benim Stilim birincilerinden büyük ödülün sahibi Emel Özkızıltaş all star kadrosunda da tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Emel Özkızıltaş uçaklardahosteslik yaparken geldiği İşte Benim Stili'de Türkan Şoray taklidi yaparak bir hayran kitlesi oluşturmuştu.

Nur Yerlitaş'ın koruduğu ve kolladığı iddia edilen Emel Özkızıltaş geçtiğimiz sezon birinci olmuş ve izleyenleri şok etmşti. Aslında hiç bir tarzı olmayan Emel Özkızıltaş'ın birinci olması diğer yarışmacıları da kızdırmıştı.

Emel Özkızıltaş eleştirilere tahammülsüz olarak tanınıyor. İşte Benim Stilim All Star'ın güzel yarışmacısı Emel Özkızıltaş en küçük bir eleştiride bile gözyaşlarını tutamıyor.

İşte Benim Stilim yarışmasını kazanan ve birinci olan Emel Özkızıltaş 28 yaşında. Anne ve babası ayrı olan Emel Özkızıltaş bugüne kadar babasıyla hiç biraraya gelmemiş. Babadan yoksun olarak büyüyen Emel Özkızıltaş kabin memurluğu görevinden ayrıldıktan sonra İşte Benim Stilim yarışmasına katılmış. Sade ve şık giyinmeyi sevdiğini söyleyen Emel Özkızıltaş İşte Benim Stilim yarışmasında 'tarz' giyinmek için para harcayınca ev kirasını ödeyemeyecek hale geldi.

Emel Özkızıltaş kimdir

Emel Özkızıltaş asıl mesleği hosteslik. 'Hee' sözüyle herkesin dilinde olan Emel Özıkızıltaş 'a Nur Yerlitaş lakap olarak Zennube adını taktı.