İşte Benim Stilim All StarSon eleme gecesinde bir mafya babasının torunu olan Fernando isimli biriyle doludizgin aşk yaşadığını söyleyenEmel Özkızıltaş yine eleştirilern odağı haline geldi.

Ayşegül Doğan ısrarla Emel'e birinin yardımcı olduğunu söyledi. Emel'in "teyzem" cevabına da tepki gösteren Ayşegül "teyzen galba buraya taşındı" diye azarladı.

Çocuksu tavırlarıyla dikkat çeken Emel Özkızıltaş'ın tavırlarının yapmacık olduğu ve rol yaptığı ile ilgili iddialar gittikçe güçleniyor.Emel Özkızıltaş'ın yapmacık ve şuh tavırları sosyal medyada da tartışılıyor. Sosyal medya takipçileri bu konuda ikiye ayrılmış durumda...

Emel Özkızıltaş, 1986 yılında doğmuştur. Uçak kabin memurluğu görevi yapan Emel Özkızıltaş berkardır.Emel Özkızıltaş, 30 Kasım 2014 tarihinde başlayan ikinci sezon “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı ve bu yarışmada birinci oldu. Yaptığı Türkan Şoray taklidi çok beğenilen Emel Özkızıltaş sık sık ağlamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Safiye Soyman ve şarkıcı Soner Sarıkabadayı’nın konuk jüri olduğu gecede ise sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, İvana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Programın Yeni Sezon Eleme Gecesi’nde ünlü modacı Erol Albayrak defilesi de yapıldı.