Ünlü oyuncu Emma Watson'ın sessiz geçen İstanbul tatili, havaalanında yaşanan gelişmeler neticesinde olaylı bitti. Üç günlük tatil sonrasında ülkesine dönmeye hazırlanan Watson ile havaalanında kendisini bekleyen gazeteciler arasında büyük bir tartışma yaşandı. Görüntü vermemek isteyen koruması ile muhabirler arasında tartışma yaşandı.

Emma Watson'a kısa İstanbul tatilinde koruması ve menajeri Denise Morrone eşlik ederken, 25 yaşındaki aktristin Ayasofya Müzesi ve Yerebatan Sarnıcı olmak üzere İstanbul'un pek çok tarihi mekanını ziyaret ettiği öğrenildi.

İngiltere'ye dönmek için havaalanına gelen Watson kendisini burada beklediklerini öğrendiği muhabirlerden kurtulmak için aracıyla havaalanı etrafında dört kez turladı. Ancak muhabirlerden kurtulmayı başaramayan Watson'ın koruması Morrone'nin gazetecilere görüntü vermemek adına şemsiyesini açması ile başlayan tartışma, genç kadının muhabirlere saldırması ile devam etti. 

Bu sırada VIP kapısından havaalanına giriş yapan ünlü oyuncu, x-ray cihazını takılınca üzeri el dedektörüyle arandı. Bu duruma sinirlenip tepki gösteren oyuncu, fotoğrafını çeken basın mensuplarını da güvenlik görevlilerine şikayet etti. Pasaport işlemlerini tamamlayan oyuncu daha sonra beraberindekilerle British Airways’in tarifeli uçağıyla İngiltere’ye döndü.