Eskişehir’de dün gece bıçaklı saldırıya uğrayan ünlü sanatçı Emrah Karaduman’ın sağlık durumuna ilişkin tedavi gördüğü hastaneden ilk açıklama yapıldı. Doç. Dr. Nurdan Acar, Karaduman’ın tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü kaydetti.

Konser vermek için Eskişehir’e gelen Emrah Karaduman (30), gece saatlerinde şoförü Volkan K. ile beraber etkinliğin yapılacağı gece kulübüne girerken bıçaklı saldırıya uğramıştı.Yaralıların sağlık durumu hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı ve Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nurdan Acar, "İlk müdahaleleri Acil Tıp Ana Bilim Dalınca başarıyla yapılıp, hastalarımız ameliyathanede başarılı geçen operasyonlar sonrasında şuan hastamızın biri serviste, diğeri ise yoğun bakımda takiplerine devam edilmektedir" dedi.

Emrah Karaduman yoğun bakımda

Emrah Karaduman’ın sağlık durumuna ilişkin detaylı bilgi veren Acar, "Yoğun bakımda. Şuan için yoğun bakımda olan hatalar için dikkatli konuşmak gerekir. Genel durumunun iyi olduğunu biliyoruz. Takipleri de inşallah iyi geçecek. Acil şifalar diliyoruz kendilerine" ifadelerini kullandı.

"Herhangi bir sevk söz konusu değildir"

Karaduman’ın başka bir hastaneye sevkinin söz konusu olmadığını da açıklayan Doç. Dr. Acar, "Herhangi bir sevk söz konusu değildir. Hastanemiz zaten 3’üncü basamak bir üniversite hastanesidir. Şuanda başarıyla tedavisi devam etmektedir" diye konuştu. Bir gazetecinin de, ‘Yakınlarından İstanbul’a götürelim diye bir talep geldi mi?’ sorusuna da Acar, "Henüz bir taleple karşılaşmadık" yanıtını verdi..

Saldırgan adliyeye sevk edildi

Öte yandan Karaduman ve şoförünü bıçaklayan E.D. de, Yunus Emre Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.