Erkan Petekkaya'nın öpüşmeyi geri çevirmesi üzerine sinirlenen ve Paramparça dizisinden ayrılan Nurgül Yeşilçay şimdi Özcan Deniz'le birlikte oynayacağı "İkinci Şans" için kamera karşısına geçti. Şimdi sosyal medya Özcan Deniz'in Nurgül Yeşilçay'ı öpüp öpmeyeceğini tartışmaya başladı.

Özcan Deniz Nurgül Yeşilçay'ı Öpecek mi?

Sosyal medyada bazı kullanıcılar "İkinci Şans" dizisinde Özcan Deniz'in Nurgül Yeşilçay'ı öpüp öpmeyeceğini sorgulamaya başladı. Hatta Özcan Deniz'in de öpüşmeyi reddetmesi durumunda Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı bile konuşuluyor.

Ancak İkinci Şans filminin setinden gelen ilk fotoğraflara bakılırsa bu hiç de zor olmayacak gibi görünüyor. Zira sette ikili arasında gayet samimi bir ilişki olduğu görülüyor. İkilinin sarmaş dolaş çekilen fotoğrafları magazin sayfalarını çoktan süsledi bile.

Aslında filmin çekimi henüz başlamadı sayılır. Zira Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolleri paylaşacağı “İkinci Şans”ın şu anda okuma provaları sürüyor. Ezber bozan bir aşk filmi olarak lanse edilen filmin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Yukarıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi daha filmin çekimleri başlamadan Nurgül Yeşilçay'ı kucağında taşımaya başlayan Özcan Deniz'in gelecek günlerde sanatçıyı öpmekte hiç zorlanmayacağı görülüyor.

Özcan Deniz’in bu senaryoyu yedi yıl önce yazdığı, ancak ana karakterlere uygun yaşa gelmeleri için beklediği öğrenildi. Ve bekleyiş sona erdi, “İkinci Şans” Nurgül Yeşilçay’a 40 yaş hediyesi olarak kasadan çıktı. Kolay gelsin.

Gelecek günlerde filmle ilgili detayları paylaşmaya devam edeceğiz.