ATV'nin heyecan ve aksiyon dolu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13 Aralık Salı fragmanı yayınlandı. Heyecanın dozunun her geçen bölümde daha da arttığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. bölüm fragmanı izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde İlyas kendini kaybediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm haberimizde.

Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Ali'nin diziye dahil olması ile hangi gelişmelerin yaşanacağı merak konusu oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır ve Gülmezler çetesi yine karşı karşıya gelecek gibi görünüyor, peki kazanan bu kez kim olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Raci Şaşmaz’ın yapımını üstlendiği başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. yeni bölümü ile 13 Aralık 2016 Perşembe akşamı saat 20:00'da ATV'de.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 51. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 50. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle, Ceylan yıllarca sakladığı sırrını Çakırbeyli ailesiyle paylaşmıştır. Hızır Ali'yi ailenin kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır. Her gün yeni bir sorunla başa çıkmak zorunda kalan Meryem bu kez yuvasının yıkılacağından endişe etmektedir. Pek de iyi bir sicili olmayan Hızır Ali'nin Çakırbeyli ailesine katıldıktan sonra kendine nasıl bir yol seçeceği de merak konusudur... Bunca sorunun arasında Zeyno için kendi derdinden önemlisi yoktur. Gözünü karartır ve çok büyük bir hata yapmanın eşiğine gelir. Köşeye sıkışan Özkan yeni planlarını devreye sokmak için kolları sıvar. Bu sırada Ünal da Özer ve Özkan üzerinden devletle pazarlığa oturacaktır. Gülmezler çetesinin eylemlerinden bunalan Hızır eylemlerini hızlandırma kararı alır fakat Salih Gülmez, Hızır'ı bitirmek için çoktan harekete geçmiştir bile.