Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15 Kasım Salı fragmanı izleyenleri şok edecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm nefesleri kesecek. Yeni bölümde Ceylan ve Meryem arasındaki gerilim artıyor. Masada ise Ünal'dan gözdağı geliyor. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 47. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında yaşananlar oldukça hareketli bir bölümün geleceğinin sinyalini veriyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 47. bölüm fragmanında Ünal, Gülmezler ile irtibat kuran haini bulduğunu ve bu sorunu çözecek ismi getirdiğini açıklıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 47. yeni bölüm fragmanın da başka neler yaşanıyor?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 15 KASIM SALI İZLE



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Daha fazla ölümün sorumlusu olmak istemeyen Hızır, dostunu düşmanını karıştırır hale gelir. Masayı bulandırmak adına hareket eden Özkan ise amacına ulaşmış herkesin birbirine şüpheli gözlerle bakmasını sağlamıştır. Masanın üyeleri Gülmezlere ulaşma niyetiyle pusu kurma derdindeyken Ünal yine büyük lokmanın peşindedir. İçerideki haini bulmak için başka bir hainle masaya oturmak zorundadır; çünkü bu saatten sonra gerçek haini bir tek hainleri doğuranlar bilebilir… Yapılan görüşme sonucunda Gülmezlerin arkasındaki güç belirginleşir. Ancak edinilen bilgiler ölümlerin son bulmasına yetmeyecek, sıradaki eylem çok büyük olacaktır. Bu savaşta bir oğul kaybeden Salih Gülmez'in hedefinde ise bu kez Hızır ve Ünal vardır. Gülmezlerin sevdiklerine vereceği zarardan endişe eden Ceylan da tek başına tehlikeli kararlar alır ve harekete geçer. Daha fazla ölümün sorumlusu olmak istemeyen Hızır, dostunu düşmanını karıştırır hale gelir. Masayı bulandırmak adına hareket eden Özkan ise amacına ulaşmış herkesin birbirine şüpheli gözlerle bakmasını sağlamıştır. Masanın üyeleri Gülmezlere ulaşma niyetiyle pusu kurma derdindeyken Ünal yine büyük lokmanın peşindedir. İçerideki haini bulmak için başka bir hainle masaya oturmak zorundadır; çünkü bu saatten sonra gerçek haini bir tek hainleri doğuranlar bilebilir… Yapılan görüşme sonucunda Gülmezlerin arkasındaki güç belirginleşir. Ancak edinilen bilgiler ölümlerin son bulmasına yetmeyecek, sıradaki eylem çok büyük olacaktır. Bu savaşta bir oğul kaybeden Salih Gülmez'in hedefinde ise bu kez Hızır ve Ünal vardır. Gülmezlerin sevdiklerine vereceği zarardan endişe eden Ceylan da tek başına tehlikeli kararlar alır ve harekete geçer.