ATV'nin heyecan dolu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18 Ekim fragmanı yayınlandı. Alparslan'ın devletin adamı olduğunun anlaşılmasından sonra ortalık feci karıştı. Hızır Çakırbeyli yeğeni Alparslan'ı vurdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 43. Bölüm ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine bomba etkisi yaratacak bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide Hızır'ın kararı aileyi dağılma noktasına getiriyor. Peki Hızır şimdi ne yapacak?

Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın başrolünde yer aldığı diziye bu sene Sanem Çelik de dahil oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 43. bölüm ile Salı akşamı ATV'de..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sırları ortaya çıktığından beri gölgesinde ölümle gezen Alparslan, başına gelecekleri bildiği halde kaçmamıştır. Hızır Çakırbeyli, Alparslan'ın dayısının istihbaratın başı olduğunu öğrenmesiyle yıkılır. O'na söylenen yalanları hazmetmesi ise mümkün değildir.

Düşmanlıkları kuvvetlendiren olay tüm aileyi derinden sarsar. Hayriye Ana'nın kaybettiklerinin ardından ayakta duracak gücü kalmamıştır.

Meryem her şeye rağmen aileyi bir arada tutmak için elinden geleni yapacaktır. Artık Handan ve Ceylan'ın Çakırbeyli ailesiyle görülecek bir hesabı daha vardır.

Hızır için hayat her geçen gün zorlaşacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 43. BÖLÜM FRAGMANI