ATV'nin heyecan fırtınası estiren dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29 Kasım Salı Fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. bölüm fragmanı şok üstüne şok yaşatacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı dizinin 49. bölümünde izleyicileri ekrana kilitleyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. yeni bölüm fragmanında neler var? Detaylar haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Dizinin yayınlanacak yeni bölümü öncesinde ekranlara gelecek fragmanda neler yaşanıyordu. Ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Şimdi izleyenler iki sorunun cevabını merakla bekliyor. Birincisi Esra'nın ölüp ölmediği, ikincisi masadaki hain ortaya çıkmamasına rağmen masa üyeleri gözaltından çıkabilecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. bölüm fragmanında bu gerçeklerin açığa çıkması bekleniyor..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29 Kasım Salı Fragmanı izle

Zor günler kapıda!

Hızır Çakırbeyli'nin Salih Gülmez'le girdiği savaşta kaçacak yeri kalmamıştır. Kapana kısılan Hızır'ın bulaştığı beladan kurtulabilmesi bu kez kolay olmayacaktır. Yolun sonunda olduğunu düşünürken bile aklında tek bir soru vardır o da hainin kim olduğu… Diğer yandan Davut'un ölümüne dair yapılan eylem planları için düğmeye basılır. Tüm bu olanlar nedeniyle Ünal Kaplan dahil masanın tüm üyeleri topun ağzındadır. Herkesi çok zor günler beklemektedir artık…