ATV'de aksiyon ve heyecan dolu dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6 Aralık Salı fragmanı şok edecek bir detayla ekranda olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde ortaya çıkan büyük sır izleyenleri şaşkınlığa uğratacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır'ın Ceylan'dan çocuğu olduğu ortaya çıkacak.

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği, Yapımını Fark Film Aldığı ve senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 50. bölümü için nefesler tutuldu! Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Tarık Ünlüoğlu, Deniz Çakır ve Sanem Çelik'in paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. yeni bölümü ile 6 Aralık 2016 Salı akşamı saat 20:00'da ATV'de.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 50. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 50. BÖLÜM ÖZETİ

Ceylan kimi kasdetti?

Dizinin bu sahnesini müzik eşliğinde izleyen ancak neler konuşulduğunu duyamayan binlerce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi izleyeni, büyük bir sır perdesinin bu sahnede dile getirildiği görüşünde. Bu sahnede Ceylan, Hayriye anaya "Bu söyleyeceklerim seni de ilgilendiriyor. Bu söylediklerimi kimse bilmeyecek. Şimdilik. Yoksa torunun ölür" dedi. Ceylan'ın sonrasında anlattıkları müzik eşliğinde sahnelendi. Ancak izleyenler, neler konuşulduğunu duyamadı. Bu sahnenin sonunda Hayriye ana fenalaşarak yere düştü.

Ceylan ile Hızır'ın çocuğu var!

Ceylan'ın "Torunun ölür" diye kurduğu cümleden yola çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fanatikleri, Hızır Çakırbeyli ile Ceylan'ın bir çocuğu olduğu kanısında. Hızır Çakırbeyli'nin dahi bilmediği bu çocuktan Davut Bey (Erdal Küçükkömürcü), Ceylan (Sanem Çelik), Alparslan'ın annesi Handan Çakırbeyli (Arzu Gamze Kılınç) ve CIA Ajanı haberdar. Davut Bey ile CIA'nın konuşması MİT Başkanı Davut bey ile CIA Ajanı arasında geçen konuşmada, bunu doğrular cinsten. CIA Ajanı, Davut Bey'e yönelik "Sizin gibi idealist insanların parayla satın alınamayacağını biliyorum. Bu topraklarda yaşayan idealist insanlar duygusal insanlardır. Yeğeninize olan duygularınızı biliyorum. Ve onun asla zarar görmesini istemem" dedi. Davut beyin "Yeğenim güvende" sözleri üzerine CIA Ajanı "Evet güvende. Şu anda. Özel bir hücrede. Eğer dostlarım, dışarı çıkmazlarsa ben de, cenazesine katılırım" diyerek tehdit etmişti.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 49. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Davut’un masanın üyeleriyle ilgili kararını etkileyen sır, Çakırbeyli ailesi üzerinde bomba etkisi yaratacaktır. Herkesin kısa sürede salınmasını Davut’un verdiği şahsi kararlara bağlayan Nevzat onunla bir pazarlık yapma peşinde olan Ünal’la bir araya gelir. Masadakiler ise bu kadar çabuk kurtulabilmelerini Alparslan’ın gücüyle ilişkilendirirler. Sorgulamalar sonrasında oklar Özer’in üzerine dönmüştür. Hızır ortalık durulana kadar masayı bir araya getirmek istemez.

Babaları Salih’in isteğiyle bir süre ortalıkta görünmeme kararı alan Gülmez kardeşler ise Hızır ve İlyas’ın gazabından kurtulamayacaklardır.

Ceylan, Hayriye Ana’ya anlattıklarını bir an önce Hızır’la da paylaşmak istemektedir. Diğer yandan Zeyno’nun evlenme kararıyla ilgili Hızır’ın tavrı Meryem’i çok kızdıracaktır.