ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon 72. bölümle hayranlarına merhaba diyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72. bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 72. bölüm fragmanında Hızır'ın vurulması herkeste şoke etkisi yarattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 19 Eylül Salı akşamı ATV'de olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON 72. BÖLÜM FRAGMANI

Diziye 5 sürpriz oyuncu katıldı!

Yeni sezonda dizide; Olgun Şimşek, Mesut Akusta, Duvara Karşı filmiyle Almanya’da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü alan Birol Ünel, Kalandar Soğuğu filminin ödüllü oyuncusu Haydar Şişman ve İrem Sultan Cengiz de rol alacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Hızır Çakırbeyli, kendisi için canını feda eden Vehbi’nin ölümünden sonra eve kapanır. Abisinin yadigarının kaybı Hızır’a çok ağır gelmiştir. Serkan’ın verilen görevi yerine getirememesi Rüstem’in planlarını sekteye uğratmıştır. Her ne kadar bir an önce kaçıp gitmek istese de işini tamamlamak zorunda bırakılır. Son hamlesi için Hızır’ın evden çıkmasını kollayan Serkan kurduğu tuzakla ava gittiğini zannederken av olacaktır.

Ünal Kaplan masasındaki kan davasının bitmesi adına Rüstem ile bir kez daha karşı karşıya gelir. Düşmanlıklarını ilan eden iki masa lideri birbirlerine rest çekerler. CIAtarafından gücünü kaybeden Rüstem geri adım atmayarak meydan okumaya devam edecektir.

Meryem’in yeni görevi Hızır’ı ve gittikçe büyüyen ailesini ayakta tutmaktır. Aldığı son darbeden sonra kolay kolay kendine gelemeyecek olan Hızır’ın aklında tüm işleri ailenin diğer erkeklerine bırakıp gitmek vardır. Ceylan da kendisi için aynı şeyi arzular. Artık biraz huzur bulmak herkesin hakkıdır.