Esra Balamir Kimdir? Esra Balamir'in annesi ve babasıyla ilgili anlattıkları diğer ailelere örnek olacak ve ders çıkartılacak cinsten...

2016 yılının ilk günü büyük umutlarla başlayan  İşte benim stilim 2016 ünlüler de kendini gösteren güzeller güzeli Esra Balamir görüntüsü ve stilinin yanında dramatik yaşam hikayesi ile de izleyenleri şok etti. Esra Balamir'in yarışmanın ilk haftasında elenip elenmeyeceği merak konusu...


Annesi ve babası arasında yaşanan kötü ilişkiden etkilenen ve bu ilişki dolayısıyla hayatı kararan ESra Balamir kendi hayatında da kötü tecrübeler kazandığını açıkladı.  Tv8 ekranlarında başlatan İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında yarışan Esra Balamir Kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ne iş yapıyor? evli mi, çocuğu var mı? gibi soruların yanıtlarını vermek için bu haberimizi hazırladık.

Birbirinden güzel birbirinden iddialı ve başarılı isimler bu sezon İşte Benim Stilim Ünlüler sezonunda fırtına gibi esmeye geliyorlar. Jürinin karşısında bu kez ünlüler stillerini yarıştıracak... Sunuculugunu yine Öykü Serter'in üstlendiği yarışmada bilindiği üzere iki jüri üyesi değişti. İşte detaylar...

İşte Benim Stilim Ünlüler Esra Balamir Kimdir?



Esra Balamir şarkıcılık yaparak şöhret oldu. Dame Ajansta Mankenlik yaptı. Bir süre sonra TV ‘de sunuculuk yaptı. 1990’lı yılların başlarında Yalçın Dümer ile evlendi. Fakat ilişkilerini sürdüremeyeceklerini anlayan çift boşanmaya karar verdi.

Televizyonda başarılı bir şekilde sunuculuk yapan Esra Balamir bir süre sonra enteresan bir şekilde gelişen olaylar sebebiyle buradan ayrılmak zorunda kalmıştır. Onun yerini programın yapımcısı Harika Avcı ile doldurmaya çalışmıştır. Bu olaylardan sonra Esra Balamir tanımadığı insanlardan Telefon almaya başlamıştır.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Esra Balamir

Bu olayı araştırmaya karar veren ünlü manken Yeliz Yeşilmen’in telefon numarasını önüne gelen herkese dağıttığını öğrenmiştir. Zira kendisi gibi sunucu olan Yeliz Yeşilmen ile uzun süre polamik yaşadı. Bu durum uzun süre magazin gündeminden düşmedi. Medyada durmadan bu olayın üzerine gitti.

Bir gazete çıkan habere göre Esra Balamir’in eski sevgilisi ‘’Gökhan Adlı’’ bankadaki ortak hesaptan gizlice para çektiğini öğrenmiştir. Bunun üzerine sevgilisini şikayet etmiştir. Esra Balamir’in aile hayatı da dramatiktir. Zira Annesi Babasının uyuşturucuya iyice düşmesine dayanamayarak Babasının öz yeğeni ile kaçmıştır.