Show TV ekranlarında yayınlanan Evleneceksen Gel evlilik programında ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Solmaz ile Kaan arasındaki kavga sonucunda ikili ayrılmış ve Kaan, Fatma ile evlilik yoluna girmiştir. Solmaz ise yaşadığı hayal kırıkları ile çareyi Kaan’ın babasına gitmekte bulur.

Kaan’ın babası, Solmaz’ı gelini olarak görmek istediğini ancak, Kaan’ı çok kırdığını ifade eder. Yaşanan gelişmelerin Solmaz’ın yaptıklarından dolayı kaynaklandığını ifade eder. Solmaz ise gözyaşlarına engel olamaz.

Fatma konusunda da görüşlerini ifade eden Halit Bey, Fatma’nın annesinin kızının Kaan ile evliliğe olumlu bakarken, Solmaz’ın annesinin Nurullah’ı tercih ettiğini ifade eder. Solmaz’ın hatalarını düzeltmesi tavsiyesinde bulunur.Kaan ve Fatma ise, Solmaz’ın yaptığa ziyarete tepki gösterir. İkilinin kararlarını vermelerine rağmen bu şekilde bir ziyaretin çok yanlış olduğunu söylerler. Fatma’nın Kaan’a hediye alması ve şarkı söylemesi ise Solmaz’ı daha da kötü yapar.

Kaan da Fatma için bir şarkı seslendirirken Solmaz oldukça hüzünlenmiştir. Solmaz için oldukça kötü bir bölüm ekrana gelmiştir. Maskeli talibini de kabul etmeyeceğini söyleyen Solmaz, Kaan ile Fatma’nın mutlu görüntülerine çok içerlemiştir. Kaan’ın yaptıklarını yapmacık bulan Solmaz’a Güzel de destek veriyor.

Maskeli talip yine ekrana gelir. Yeni bölümde ikilinin karar vermesi beklenmektedir. Evleneceksen Gel yeni bölümde de şaşırtmaya devam ediyor.