Çocukluğundan itibaren oyunculuğa tutku ile bağlı olduğunu ifade eden Ezgi Ünal İşte Benim Stilime ünlü olmak için katıldığını  söyleyecek kadar da açık sözlü... Geçmişinde magazin basınında yer almayı başaran yarışmacı oyuncnunu Savaş Kıran ile aşk yaşadığı da iddia edilmişti.

Ezgi Ünal Kanal D ekranlarında yayınlanan Alabora yarışmasında yarışıyordu. Sonra yarışma tutmadı ve erken veda etmek zorunda kaldılar.  Aslen Isparta’lı olan güzel yarışmacı İstanbul'da yaşıyor. Ezgi Ünal 26 yaşında, 1.75 boyunda ve 56 kg.

Yarışmayı kazanmak gibi bir amacı olmadığını söylese de Ezgi Ünal favori isimler arasında yer alıyor. Kıyafetlerini de kendisi diken Ezgi Ünal'ın maskülen bir tarzı olduğu ifade ediliyor.

Maskülen Tarz Nedir?

Maskülenin kelime anlamı erkeksi demektir ve erkeği andıran, erkeğe benzeyen, anlamlarını taşır. Kelime fransızca asıllıdır. Modanın kalbi fransa’dan bu kelime ve tarzın meydana çıkmasına şaşmamalı.

Maskülen kıyafetlerin kadınlara çok ayrı bir çekicilik kattığını sizlere fotoğraflarda göstereceğim. Peki bu tarzı nasıl uygulayabiliriz? pekte alışkın olmadığımız bu tarzı son bir kaç yıldır kıyafetlerimize yansıtır olduk. Maskülen tarzı tam bir bütün olarak uygulayabiliriz yada bir kaç eşyamız da maskülen tarzı yansıtabiliriz. Bu tarzın detayları nedir derseniz, öncelikle bu tarzda en çok kullanılan hafif bol beyaz gömlek yakası iliklenmiş olması ayrı bir erkeksi görünüm sağlar. Ayakkabı da yine maskülen tarzın öncülerinden.  Pantolon ceket takımlar genellikle kravat veya papyon ile kullanılıyor. Koyu renklerin hakim olduğu maskülen tarz , takılan kravatla uyum sağlayacak şekilde tasarlanıyor. Bu sezon bol pileli pantolonlarla veya sigaret pantolonlarla uygulanıyor.

Kısaca sık sık duyduğumuz maskülen stil, kadın kıyafetlerinin erkeksi çizgiler kazandırılarak elde edilmesidir. Bu giyim tarzını benimseyen kadınlar çok rahat biri giyim tarzı olduğu için artık daha fazla tercih ediyor.