Ezgi Ünal Yarışmanın güzel kızlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Bu sezon güzelliğiyle olduğu kadar tarzıylada konuşulacak bir isim olarak öne çıkıyor. Zayıf, zarif ve sarışınlığı ile dikkat çekiyor.
 
Kanal D ekranlarında yayınlanan Alabora yarışmasında yarışıyordu. Sonra yarışma tutmadı ve yarıda erken veda etmek zorunda kaldılar. Ezgi Ünal aslen Isparta’lı ama İstanbul’da yaşıyor. 
Yaşı:26 Boyu:1.75
Kilosu:56 
Mesleği:Tasarımcı Moda tasarım mezunu yarışmaya katılma amacını “Giyinmeyi seviyorum. Göstermeyi de seviyorum bu sebepten yarışmaya katılıyorum'' diye ifade etti.

 Ekrana geldiği günden itibaren tartışmaların merkezinde yer alan İşte Benim Stilim de heyecan giderek artıyor. İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacıları da vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Biz de sizler için yarışmacılardan Ezgi Ünal’ı yakından inceledik. Sanat tarihi bölümü mezunu olan yarışmacı hayatta her şeye estetik kaygılar çerçevesinde yaklaştığının altını çizerek moda anlayışının da bu yönde şekillendiğini belirtiyor. Ayrıca, kendisini dengesiz ruh haline sahip birisi olarak tanımlıyor.  Dikkat çekmeyi sevdiğini ifade eden genç yarışmacı ünlü olmayı ve ekran önünde yer almayı arzuladığını da itiraf ediyor. Geçtiğimiz dönemler de oyuncu Savaş Kıran ile aşk yaşadığı için magazin basınında dikkatini çekmeyi başarmıştı. Oyuncu olmanın hayali olduğunu belirterek büyük ödülü kazanması halinde eğitimi için kullanacağını açıklıyor. Son olarak ani öfke patlamaları yaşamaktan muzdarip olduğunu belirterek sivri dilli yorumları ile ilgi odağı olmayı başarıyor.  

İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları: Elçin Kayadibi Şenel, Ezgi Ünal, Ceren Gündüz, Mihriban Akgül, Tümay Tali, Didem Ezgi Akın, Sima Şerafetoniya, Şilan Makal, Neda Poursaeid, Duygu Barazi, Sinem Umaş, Büşra Eyen Siral.