Uzun süredir birlikte olan ve yurt dışında birlikte tatil yapan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in Roma'da nikah masasına oturduğu iddia edildi. Bomba iddia üznlü çiftin hayranlarını şok etti. Peki Fahriye Evcen kimdir? Fahriye Evcen yaşı, boyu, kilosu kaç? Fahriye Evcen nereli, instagram fotoğrafları haberimizde.

Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, bir süredir aldıkları evlilik kararı ile konuşuluyor.
20 Haziran tarihinde Roma’ya tatile giden çift, Burak Özçivit’in Aşk Çeşmesi’nde Fahriye Evcen’e evlenme teklifi ettiği yönünde yapılan konuşmalarla yeniden gündeme geldi.
burakic

Sosyal medya hesaplarından bol bol Roma fotoğrafları paylaşan çift, Güneş Gazetesi’nde yer alan habere göre; Evcen evlilik teklifine ‘evet’ yanıtını verdi ve ünlü çift tatil süresini uzatarak iddialara göre Roma’da süpriz bir karar ile nikah masasına oturdu.
burak1

Konu hakkında Evcen ve Özçivit çiftinden herhangi bir açıklama gelmezken,  çiftin yakın çevresi ise bu iddiayı yalanladı.



Fahriye Evcen ise dün Köln’de çekilen bir Instagram karesini paylaşırken, Burak Özçivit, Kara Sevda dizisinde başrolü paylaştığı Neslihan Atagül’ün dün gece gerçekleşen düğününe gitmedi. Özçivit’in, Fahriye Evcen'in Solingen'deki ailesinin evine el öpmeye gittiği de çıkan diğer iddialar arasında yer alıyor.