MODEL grubunun solisti Fatma Turgut, aşkını instagramdan ilan etti. Oyuncu Kerem Fırtına'ya olan aşkını instagramda yazdığı "anne ben aşık oldum" yazısıyla paylaşan Fatma Turgut şok etti. Fatma Turgut kimdir? Fatma Turgut kaç yaşında? Fatma Turgut'un sevgilisi, yaşı, boyu, kilosu ve tüm detaylar haberimizde.

Genç şarkıcı, “Kiralık Aşk” dizisinde rol alan oyuncu sevgilisiyle Çeşme’ye gitti. 

Burada Sertab Erener ve eşi Emre Kula ile bir araya gelen ikili, aşklarını sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğrafla duyurdu. Turgut, Fırtına ile romantik pozunu “Anne, ben âşık oldum” notuyla Instagram’ına yükledi. Fırtına da aynı kareyi takipçileriyle yorumsuz paylaştı. 

Fatma Turgut kimdir? Fatma Turgut kaç yaşında ve nereli? Fatma Turgut hakkında merak ettiğiniz tüm detayların yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Kerem Fırtına aşkı ile gündeme gelen Fatma Turgut herkes tarafından merak konusu oldu. Genç şarkıcı, “Kiralık Aşk” dizisinde rol alan oyuncu sevgilisiyle Çeşme’ye gitti. Sizde haberimizden yararlanarak Fatma Turgut kimdir? ve Fatma Turgut hayat hikayesini öğrenebilirsiniz. İşte Model grubunun solisti hakkında merak ettikleriniz.

Fatma Turgut ile Kerem Fırtına arasında sürpriz aşk

GENÇ AŞIKLAR TATİLDE
Genç şarkıcı, “Kiralık Aşk” dizisinde rol alan oyuncu sevgilisiyle Çeşme’ye gitti. Burada Sertab Erener ve eşi Emre Kula ile bir araya gelen ikili, aşklarını sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğrafla duyurdu. Turgut, Fırtına ile romantik pozunu “Anne, ben âşık oldum” notuyla Instagram’ına yükledi. Fırtına da aynı kareyi takipçileriyle yorumsuz paylaştı.

FATMA TURGUT KİMDİR?
Fatma Turgut 2 Ocak 1984, Aydın'da dünyaya geldi ve Türk rock müzik şarkıcısıdır.
İlköğrenimini, Atatürk İlköğretim Okulu'nda, ortaöğretimini ise Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesinde tamamladı. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Ana Bilim Dalı Klasik Gitar Bölümü'ne girdi. 2010 yılında buradan mezun oldu. Bu süreç içerisinde gördüğü eğitim bünyesinde; çok sesli koro, şan, Türk Müziği Armonisi, Batı Müziği Armonisi gibi alanlarda çalışmalar yapma fırsatı buldu. Aynı zamanda çeşitli amatör rock gruplarıyla sahne çalışmalarını sürdürdü. 2005-2008 yılları arasında özel bir müzik dershanesinde klasik gitar ve koro öğretmenliği yaptı.

2007 yılında daha sonra Model adını alacak olan "A Due Carmen" isimli rock müzik grubuna katıldı. Model grubu ile birlikte Perili Sirk (2009) ve Diğer Masallar (2011) isimli iki adet albüm yayınladı. Özellikle Sertab Erener ve Demir Demirkan ile birlikte çalışma fırsatı bulduğu "Diğer Masallar" albümünden yayınlanan "Buzdan Şato" ve "Değmesin Ellerimiz" şarkıları ülke çapında büyük ilgi gördü. Birçok şehirde çok fazla sayıda sahne alma fırsatı buldu. Bu yıllar içerisinde yine Model grubu ile birlikte birçok jingle ve reklam müziği seslendirdi. 2013 yılının Kasım ayında Levla'nın Hikayesi adlı albüm piyasaya sürüldü. Günümüze kadar birçok konser veren sanatçı, çalışmalarına Model grubuyla devam etmektedir.

Fatma Turgut kimdir? Fatma Turgut kaç yaşında ve nereli? Fatma Turgut hayatı hakkında merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. Model grubunun solisti Fatma Turgut, oyuncu Kerem Fırtına ile yeni bir aşka yelken açtı. Kerem Fırtına aşkı sonrası görüntülenen Fatma Turgut herkes tarafından merak konusu oldu. Sizde haberimizden yararlanarak Fatma Turgut kimdir? Fatma Turgut kaç yaşında ve Fatma Turgut nereli gibi sorularınızın yanıtını bulabilirsiniz.