Amerika'nın En Çok İzlenen TV Kanallarından Biri Olan "Travel Channel", TRT'nin En Sevilen Dizilerinden Biri Olan Osmanlı Polisiye Dizisi 'Filinta'nın Setini Ziyaret Etti ve Dizi Hakkında Özel Bir Belgesel Hazırladı.

Yapımcı Robin Acutt, özel bir bölüm çekerken programın sunucusu Karla Cavalli de dizinin bir bölümünde konuk oyuncu olarak rol aldı. Es Film yapımcılarından Serdar Öğretici ve Wilma Elles ile röportaj yapan ekip, sette unutulmaz bir gün geçirdi.

Kostümlere hayran kaldı

Kanalın TV Planet / Primetime Gezegeni (Planet Primetime Paradise) programı için çekim yapmaya gelen ekibin dünyaca ünlü sunucusu ve dansçılardan Karla Cavalli, Filinta'nın 24.bölümünde minik bir rol alarak kendini gösterdi. Format gereği kendi çekimlerini yaparken bulundukları ülkelerin özel dizi ve programlarının içine de dahil olan ünlü sunucu, rolü için yakın dövüş sanatları eğitmeni Hilmi Ergül ile bir çalışma yaptı. Dizinin kostüm tasarımcısı Fadim Üçbaş tarafından hazırlanan elbise ile objektif karşısına geçen Cavalli, “Es Film ekibine çok teşekkür ederim. Amerika'ya döndüğümde mutlaka bu tarihi kostümü de programda kullanacağım” dedi.

Kaynak: Türkiyegazetesi