Funda Big Brother evindeki herkesle tartışmaya başladı. Big Brother Funda için Rezan'ın ortaya attığı "İç çamaşırlarını bile yerlere atıyor" iddiası ortalığı karıştırdı. 

‘Big Brother Türkiye’ evininin 3. hafta Lideri sarışın güzel Funda oldu. Big Brother’ın verdiği, görsel hafıza testi göreviyle ‘Hırsızı Bul’ oyununun galibi gelen Funda böylece ‘Big Brother Türkiye’nin ilk kadın lideri’ ünvanına da kavuştu. ‘Big Brother Türkiye’ evinin 3. liderini belirleyecek liderlik oyunu, ilk iki haftadan oldukça farklıydı. ‘Big Brother’, önceki liderlik görevlerinde ev halkının dayanıklılığını ölçen görevler verirken, bu kez ev halkının görsel hafızasını test etti. funda-big-brother-turkiye Önce ‘Big Brother Türkiye’ evine bir hırsız girdi ve evde çeşitli eylemlerde bulundu.

Ardından ‘Big Brother Türkiye’ ev halkı, gece her yarım saatte bir uyandırıldı ve ‘Big Brother Türkiye’ evine giren hırsızın evde yaptığı eylemlerle ilgili altı farklı video izlettirildi. Sonrasında ‘Big Brother’, ev halkını arenaya çağırdı. Hırsızın evde yaptığı eylemlerle ilgili kendilerine sorular sorulan ev halkı, ‘evet’ ya da ‘hayır’ verdi. “Hırsız eve bahçeden girdi”, “Hırsızın şapkası vardı”, “Hırsızın gözünde güneş gözlüğü vardı” gibi hafızalarını zorlayan sorulara yanlış cevap verenin elendiği liderlik görevinde, Onur, Tuğra ve Funda, sona kalan isimler oldu.

‘Big Brother’ın son sorusu ise “Hırsız mutfakta duran kırmızı bar sandalyesini kırdı” oldu. Soruya doğru cevabı veren tek isim olan Funda, böylece ‘Big Brother Türkiye’ evinin yeni lideri oldu. Funda, dokunulmazlığın yanı sıra, muhteşem Liderlik Odası’nda kalma hakkını da elde etti.

Big Brother Funda

FUNDA NELER VAAT ETTİ?

Liderlik görevini aldıktan sonra evin kadınlarını yanına alarak Liderlik Odası’na geçen Funda burada bir balkon konuşması yaptı. Funda’nın evin erkeklerine yönelik yaptığı konuşmada bu hafta bulaşıkları erkeklerin yıkayacağı, yemeklerin erkekler tarafından yapılacağını söylemesi erkeklerin tepkisini çekti. Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları saat 20.00’de, eleme heyecanının yaşanacağı ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da