Koyu Galatasaray taraftarı olduğunu belirten İşte Benim Stilim yarışmacısı Şilan Makal tarzıyla ve güzelliğiyle yeni sezonuna damga vuracak.

1994 doğumlu olan Şilan Makal tarih bölümünde okuyor. Güzelliği ve tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Şilan Makal aynı zamanda yarışmanın efsanevi isimlerinden olan Nur Bozar’a olan benzerliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

3 kardeş olan üniversitede kalmak istemiş ve giyinmeyi çok seviyormuş. Koyu Galatasaray taraftarı olduğunu belirten Şilan Makal tarzıyla ve güzelliği ile İşte Benim Stilim’in yeni sezonuna damga vuracak isimlerden olacak diyebiliriz. 

TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından bir tanesi olan İşte Benim Stilim’in 3. sezon adaylarından bir tanesi olan Şilan Makal ilk sezonda büyük sükse yaratan Nur Bozar’ın veliahtı olarak görünüyor. Jüri üyelerinden çok güzel yorumlar alan Şilan Makal güzelliği ve fiziği ile dikkat çekiyor. 


İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

Jüri karar anında Tümay'ı eleştirmeye devam etti ve konuk jüri Işın Karaca dahil hepsi Tümay'ın adını verdi. Yarışmadan elenen Tümay yarışmacılardan hiç birine veda etmedi. 

Stüdyodan ayrıldığı sırada sadece Öykü Serter ve Uğurkan Erez ile vedalaşan Tümay Tali "Yarışmada sadece ikinizi sevdim" diyerek diğer jüri üyelerini ve yarışmacıları şok etti.