Engin Günaydın'ın başrolünü üstlendiği Galip Derviş dizisinde Hülya karakterini canlandıran, son olarak Hayat Sevince Güzel dizisinde rol alan Algı Eke yeniden ekranlara dönüyor. Kanal D'nin iddialı dizisi "İsimsizler" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Algı Eke kaç yaşında nereli evli mi sosyal medya hesapları instagram resimleri haberimizde.

Son olarak Hayat Sevince Güzel dizisinde rol alan rol alan ünlü oyuncu Algı Eke, Kanal D'nin iddialı dizisi "İsimsizler" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Eke, İsimsizler dizisinde tıp fakültesindeki arkadaşlarının aksine tayini Güneydoğu bölgesine çıktığında tereddüt etmeden görevi kabul eden idealist doktor Elif Toprak karakterine hayat verecek.

Doktor Elif, göreve başladığı yöredeki bazı gruplara inanıp, bölgeye gelen askeri gücün ortalığı daha da yangın yerine çevirdiğini düşünecek ve bu yüzden Kaymakam Fatih ile sık sık karşı karşıya gelecek.

Algı Eke kimdir
ALGI EKE KİMDİR?

2013-2014 yılında başrolünü Engin Günaydın'ın üstlendiği Galip Derviş dizisinde canlandırdığı Hülya Uçar karakteriyle Türkiye'de geniş bir kitlenin tanıdığı Algı Eke, ayrıca oyuncu Celil Nalçakan ile birlikte netd.com adlı sitede 'Şişenin Dibi' adlı bir program yapmış, ancak 2 Ağustos 2013 tarihinde program bitmiştir. 6 haziran 2016 tarihinde Hayat Sevince Güzel dizisinde Zarife rolünü üstlenmiştir.