Merakla beklenen Game of Thrones 6. Sezon 5. Bölüm yayınlandı. Game of Thrones 6. Sezon 5. Bölüm'de neler yaşandı, hangi flaş gelişmeler olacak? Game of Thrones 6. Sezon 5. Bölüm konusu ve detayları hakkında son bilgileri bu haberimizde bulabilirsiniz.



Game of Thrones 6. sezon 5. bölümü ile Pazartesi yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta 6. sezona başlayan Game of Thrones yeni bölümünde final gibi olaylara sahne olacak. Yeni bölümde Jon Snow ve Khaleesi'nin geleceği yavaş yavaş şekillenecek. Kuzey Starklara mı geçecek yoksa Ramsay kuzeyin yeni liderimi olacak? Kral şehrinde ise çekişme tüm hızıyla devm ediyor. İşte Game of Thrones yeni bölümünde yaşanacak önemli gelişmeler...

Game of Thrones'un 6'ncı sezon 5. bölüm fragmanı dizinin geleceği ile ilgili pek çok ip ucu bulunduruyor.
Fragmanda Sansa'nın Baelish ile biraraya geldiği görünüyor. Gece Nöbeti'ndeki görevine son veren Jon Snow'un üvey kardeşi ile kuzeyi geri almak için ittifak olabilir mi? Jon Snow Kuze için kimlerle ittifak yapacak. Yabaniler bu durumdan nasıl etkilenecek? İşte merak ettiğiniz Game of Thrones 6. Sezon 5. bölümden ayrıntılar...

KUZEY'DE SAVAŞ BAŞLIYOR
Sansa Stark'ın Jon Snow ile buluşmasının ardından Snow'un yeni hedefi Ramsay oldu. Ramsay Bolton babasını infaz etmesinin ardından Snow'a mektup göndererek onu öldüreceğini ve Kuzey'e gelmesi gerektiğini ifade etmesinin ardından Sansa hakkında planları onu çileden çıkartır. Yeni bölümde ise Kuzey'de Stark ve Bolton savaşını yaşayacağız. Snow bu savaş öncesi Yabanilerden yardım aldı ve yaklaşık 3-4 bin civarında yabaninin Jon'un arkasında savaşacağı bildirildi. Sansa ise Baelish ile yüzleşir ve yeni bölümde Kızey için ittifak yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

WİNTERFELL İÇİN İTTİFAK

Kuzeyin efendileri Stark ailesinin yurdu olarak bilinen Winterfell'in yakın geleceği merak konusu oldu. Jon Snow ve Ramsay'ın çekişmesi Winterfell'de yeni çekişmelere sahne olacak. Yabanilerin Snow'un yanında yer alması ve belkide en önemlisi Theon Greyjoy'un ailesine geri dönmesi Kuzey için yeni ittifaklara neden olabilir.

DAENERYS TARGARYEN GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDİYOR

Khaleesi (Daenerys Targaryen) Khal Drogo'nun halkı olarak bilinen Dothraki insanları tarafından esir alınması yeni bölümde de etkileri devam edecek. Son bölümde Khaleesi Dothraki liderini ve yönetimde yer alan erkekleri öldürmesinin ardından kabile ona biat eder ve bağlanır. Ejderhaların annesi bundan sonra ki bölümlerde ise ejderhalarına kavuşacak ve nihayet topraklarına geri dönecek.

CERSEİ VE İNANÇ MİLİTANLARI ARASINDA NELER YAŞANACAK?
Yeni bölümde Jaime Lannister'ın intikam aldığı sahnelere de tanıklık edebiliriz. 'Kral Katili' aşığını zindana atan ve kentin bir ucundan başka bir ucuna çıplak bir biçimde yürümeye zorlayan High Septem ile bu bölümde yüzleşecek. Cersei Lannister'a yapılan olaylardan sonra intikam almak isteyen ancak yeterli desteği bulamayan Jaime bundan sonraki adımı merak konusu oldu.

BRAN STARK AK GEZENLERLE KARŞILAŞIYOR

Game of Thrones 6. sezon 5. bölüm fragmanında bizlere oldukça fazla ipucu veriyor. Yeni bölümde Bran Stark Ak Gezenler ile karşılacak. Peki bu karşılaşma gerçek bir karşılaşma mı yoksa son zamanlarda onun içinde olduğu ve geçmişe gidip geldiği sihrin etkisinde gelişen olaydan mı kaynaklandığı merak konusu oldu.

TAMER HASSAN ÖLDÜ

'Dothraki' lideri 'Kral Forzo' karakterini canlandıran oyuncu, son bölümde 'Emilia Clarke'ın hayat verdiği 'Khalesi'nin gazabına uğradı ve yakılarak diziye veda etti.

Game of Thrones'ta rol alan ikinci Türk asıllı oyuncu olan Hollywood yıldızı Tamer Hassan, dizinin 6. sezonunun ilk dört bölümünde yer alabildi. Başrol oyuncularını bile gözlerini kırpmadan öldürebilen bir dizi için, Hassan'ın dört bölüm canlı kalması bile bir başarı olarak değerlendirilebilir.