Kahramanmaraşlı Genç Girişimci Kübra Baltutan, E-Ticarette büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Sosyal medya platformu İnstagram üzerinden birbirinden tarz ürünleri sergileyen ve satışa çıkaran Kübra Baltutan'ın ürünleri Türkiye'nin dört bir yanından ilgi görüyor.

Kahramanmaraş dahil olmak üzere Türkiye'ni dört bir yanına Online Satış ile kaliteli ve tarz ürünleri müşteri kitlesine ulaştıran Kübra Baltutan, müşterilerinin ürünlerden çok memnun kaldığınıda belirtti.

Genç girişimci Kübra Baltutan'ın ürünlerine göz atmak için ' İnstagram'da Stylish_boutique_turkey ' Sayfasına göz atabilirsiniz. 

İŞTE KÜBRA BALTUTAN'IN AÇIKLAMASI

'21 yaşında genç bir girişimciyim. Aslında güzellik ve saç bakım bölümü mesleğim, ama ben giyim sektörünü sevdiğim için bu mesleği Online Satış ile yapmaya karar verdim. Genellikle yaş kitlesi 16 ve 45 arası olan ürünlerim Türkiye'nin dört bir yanından sipariş ediliyor. Ürünlerin her biri kalitesinden söz ettiriyor, müşteri ilk sipariş verdiği ürünü giydiğinde çok kaliteli ve dokusunun çok güzel olduğunu belirtiyor. Ayrıca ürünlerimin hepsi çok beğeniliyor. En tarz ürünleri İnstagram'da Stylish_boutique_turkey sayfamda görebilirsiniz ' dedi.