Gigi Hadid ile Zayn Malik ayrıldı! Gigi Hadid kimdir? yaşı, boyu, biyografisi

One Direction grubundan Zayn Malik ile model Gigi Hadid, 7 aylık birlikteliklerini sonlandırdı. Geçtiğimiz haftalarda Met Gala'ya şıklıklarıyla damga vuran 23 yaşındaki Zayn Malik ile 21 yaşındaki Gigi Hadid'in aşkı bitti.
Ancak ikiliye yakın bir kişi, Nisan ayında Gigi Hadid'in doğum günü partisinde kavga eden çiftin, daha önce de birkaç kez ayrılıp barıştığını, aralarında neler geçtiği belli olmadığından tekrar birleşebileceklerini söyledi.

Gigi Hadid Kimdir?

Jelena Noura "Gigi" Hadid 23 Nisan 1995 yılında Los Angeles, Kaliforniya'da doğmuş Amerikalı model ve oyuncudur. Boyu 1.78. Filistinli Mohamed Hadid ve Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster'ın kızıdır. Gigi'nin iki küçük kardeşi vardır: kız kardeşi, Bella ve erkek kardeşi, Anwar'dır. Kardeşi Bella da kendisi gibi mankenlik yapıyor.

Annesi ve babası 2000 yılında ayrıldılar ve annesi 2011 yılında Kanadalı müzisyen,14 Grammy ödülü kazanmış David Fosterle evlendi.Gigi 2013 yılında 18 yaşında Malibu High School'dan mezun oldu ve aynı zamanda üniversitede voleybol takımının kaptanı ve rekabetçi bir at binicisi olmuştur.

Liseden mezun olduktan sonra New York'a taşındı, çalışmalarına ve modellik kariyerine odaklandı. 2013'te The New School'da okudu.

Gigi henüz iki yaşındayken ünlü Guess şirketinin "Baby Guess" reklamına çekildi ve mankenlik kariyeri başladı. Küçük yaşlarında Guessde fotoğraf çekimleri yaptıran Gigi bir kaç yıl kariyerine ara verdi ve 2011 yılında geri dönüşüm yaparak IMG Models ajansı ile çalışmağa başladı.

2012 yılından yeniden Guess markasının yüzü seçildi. Şubat 2014'de New York Moda haftasında ilk kez podyuma çıktı ve Desigual markasının gösterisini yaptı.

Temmuz 2014'de Tom Ford markasının çekimlerinde olan Hadid 2015 yılında Pirelli takviminde çekildi.

Ocak 2015 yılında, o Maybelline markasının elçisi oldu. Hadid VMAN, Elle, Grazia, Cleo, Vogue, Sports, Illustrated, Paper magazine ve Schön! Magazine gibi dergilerde yer aldı.

Ocak 2015'te Maybelline'in marka elçisi olmuştur.

Mayıs 2015'te Marc Jacobs, Chanel, Michael Kors, Jean Paul Gaultier and Max Mara defilelerinde boy gösteren Hadid, aynı yılın Ağustos ayında yayınlanan Calvin Harris'in ''How Deep Is Your Love'' klibinde oynamıştır.

Kasım 2015'te yakın arkadaşı Kendall Jenner ile Victoria's Secret Fashion Show podyumunda ilk kez yürümüştür.