Gizem Kerimoğlu Survivor 2016 gönüllüler takımının en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu ve bir anda fenomen haline geldi. Peki Gizem Kerimoğlu kimdir ve nerelidir?

Gönüllüler takımında oynayan Gizem Kerimoğlu ilk günden itibaren Survivor adasında başarılı bir performans sergilemeye başladı. Güzelliği ile de tüm dikkatleri üzerine çeken gönüllüler takımının yıldız oyuncusu Gizem Kerimoğlu Kocaeli Üniversitesi Spor akademisinden mezun oldu. Başarılı futbolculuk geçmişini geride bırakın gönüllüler takımında büyük oyunların kadını olarak gösteriln Gizem Kerimoğlu şimdi oyunculuğa yelken açmış durumda ve büyük umutları olduğunu söylüyor.

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER KADROSU TAM LİSTE

GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?

Bir zamanlar futbolculuk yaparken aynı zamanda oyunculuk yapmaya başlayan ve bu alanda da kendini gösteren Gizem Kerimoğlu 28 yaşında. 30 Ekim 1988 doğumlu olan Gizem Kerimoğlu yarışmaya  İstanbul Fatih'den katılıyor. Bulgar göçmeni bir ailenin kızı olan Survivor Gönüllüler takımının gözdesi Gizem Kerimoğlu'nun bir küçük erkek kardeşi var.

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER KADROSU TAM LİSTE

GİZEM KERİMOĞLU INSTAGRAM HESABI

Gizem Kerimoğlu'nun instagram hesabındaki fotoğrafları ise ünlü mankenleri ve modelleri aratmıyor. Sporcu geçmişi sayesinde kusursuz bir fiziğe sahip olan Gizem Kerimoğlu bol bol fotoğraf çektirip takipçileri ile paylaşmış. Gizem Kerimoğlu'un sosyal medyada çok sayıda takipçisi var.

Survivor Gizem Kerimoğlu

Gizem Kerimoğlu Survivor adasına gitmeden önce yaptığı açıklamada  takipçilerine imzalı tişörtler hediye etme sözü vermiş. Bu vaadi Gizem'in takipçi sayısının bir anda katlanmasını sağlamış.

Gizem Kerimoğlu Akademi35bucuk'ta da oyunculuk eğitimi almış. Altan Gördüm ile bu fotoğrafını instagram hesabından paylaşırken altına '"@akademi35bucuk canım @altangordum desteğiniz ve Yanımda olduğunuz için çok teşekkürler" notunu düşmüş.

Survivor Gizem Kerimoğlu

Gizem Kerimoğlu Boyu: 174

Gizem Kerimoğlu Kilosu: 58

Gizem Kerimoğlu Yaşı: 27